Zlatko Ževrnja - kandidat za župana SDŽ


Zlatko Ževrnja HDZ-ov kandidat za župana!Darko Mihalić / Globus
Prema našim saznanjima iz pouzdanih izvora, danas je dogovoreno da će HDZ-ov kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije na predstojećim lokalnim izborima biti Zlatko Ževrnja, dosadašnji načelnik Općine Dugopolje.
 Odluku o tome donjeli su, na današnjem sastanku, predsjednik županijskog odbora Hrvatske Demokratske Zajednice, župan Ante Sanader, tajnik istog, Ante Mihanović i sam kandidat, Zlatko Ževrnja.

Navedeno još treba potvrditi sami HDZ-ov Županijski Odbor većinom glasova.

Ževrnja je poznat po tome što je od, tada relativno nepoznate i loše razvijene, Općine Dugopolje napravio gospodarsko čudo, pa ne iznenađuje činjenica što je odluka pala upravo na njega. Samim tim, Ževrnja postaje i izgledan pobjednik slijedećih lokalnih izbora, ako se usudimo predviđati toliko unaprijed.

Kako također doznajemo, trenutni župan Sanader trebao bi aktivirati svoj zastupnički mandat u Saboru i zauzeti mjesto Dinka Bošnjaka, načelnika Općine Hrvace. Također, šuška se o ponudama za potpredsjedničko mjesto u Hrvatskom Saboru koje je Sanader dobio iz Zagreba (vjerojatno kao zamjena Jadranki Kosor)

Primjedbe

Popularni postovi