Premijer od kojega bi mnogi imali što naučiti







 
cid:1.3512382730@web161817.mail.bf1.yahoo.com


"IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians...

"IMIGRANTI, A NE AUSTRALIJANCI, SE TREBAJU PRILAGODITI. UZMITE ILI OSTAVITE!"

To je to, odgovaralo vam ili ne. Sit sam zabrinutosti nacije da nismo možda uvrijedili neke pojedince ili njihovu kulturu. 
Od terirostičkog napada u Baliju do danas, svjedoci smo vala domoljublja koji iskazuje većina Australijanaca. 
Ova je kultura izgrađena tijekom dvije stotine i više godina muka, truda i pobjeda milijuna muškaraca i žena u potrazi za slobodom. 
Većina nas govori ENGLESKI, a ne španjolski, libanonski, arapski, kineski, japanski, ili bilo koji drugi jezik. Što znači - ukoliko želite biti dio ovog društva, naučite naš jezik!

Većina Australijanaca veruje u Boga. To nije neka kršćansko desničarska orijentacija, ili nešto politički nametnuto, to je ČINJENICA, jer su ovu naciju, a to se vidi i iz dokumenata, osnovali muškarci i žene kršćanske vjere, na kršćanskim načelima.

Naravno da je u tom slučaju primjereno da se kršćanska obilježja nalaze na zidovima naših škola.

Ako je Bog za vas uvreda, predlažem vam da odaberete drugi dio svijeta za vaš dom, jer je Bog dio naše kulture.

Dopustit ćemo vaše vjere i nećemo vas pitati zašto u to vjerujete. Tražimo od vas da prihvatite našu vjeru i da živite s nama u slozi, mirno i u radosti.
Ovo je NAŠA DOMOVINA, NAŠA ZEMLJA i NAŠ STIL ŽIVOTA i dopustit ćemo i vama da u svemu tome uživate. Ali, prije svega, ukoliko se ne prestanete žaliti, prosvjedovati i užasavati NAŠOM ZASTAVOM, NAŠOM ČAŠĆU, NAŠOM KRŠĆANSKOM VJEROM, NAŠIM NAČINOM ŽIVOTA, srdačno vam preporučujem da iskoristite drugu veliku slobodu koju imaju Australijanci:  SLOBODU DA NAPUSTITE NAŠU ZEMLJU.

Ukoliko ste ovdje nesretni, onda OTIĐITE. Nitko vas nije prisilno ovdje doveo, nego ste sami tražili da vas ovdje primimo.
Dakle, prihvatite državu koju ste SAMI odabrali."

Prime Minister Kevin Rudd - Australia

Primjedbe

Popularni postovi