Aktivnosti Hrvatske udruge Benedikt u Splitu


U organizaciji nase Hrvatske udruge Benedikt u ponedjeljak, 18. veljace 2013., s pocetkom u 19 sati u dvorani Nadbiskupskog sjemenista u Splitu održat će se Vecer dokumentarnog filma u sklopu koje ce biti prikazana cetiri kratka filma na temu "Savjest". Više o navedenom dogadjaju imate na http://www.hu-benedikt.hr/index.php/vijesti/3552-benediktove-filmske-veceri-u-veljaci-3
Molim vas da na Večer dokumentarnog filma pozovete i svoju rodbinu, prijatelje i kolege te obavijest o navedenom dogadjaju proširite u skladu s vašim mogućnostima.

Obavještavam vas i kako će se u ponedjeljak, 18. veljače 2013., s početkom u 18.30 sati u župnoj crkvi u Kastel Gomiliciodrzati javna tribina na temu zdravstvenog odgoja u osnovnim i srednjim školama. Više o navedenom dogadjaju imate na http://www.hu-benedikt.hr/index.php/vijesti/vijesti/aktivnosti-hub-a/3598-tribina-o-zdravstvenom-odgoju-u-kastel-gomilici.

Sve zainteresirane pozivam na projekciju dokumentarnog filma"Slobodna Kina: hrabrost da se vjeruje" koja ce se održati sutra (petak) s početkom u 19 sati u multifunkcijskoj dvorani na II. katu zgrade Sveučilišne knjižniceRadi se o svojevrsnoj splitskoj premijeri dokumentarca u kojem se hrabro propituje o otvorenosti i demokratičnosti kineskog društva. Autori filma su dobitnici brojnih nagrada na festivalima diljem Amerike, dok europske projekcije tek slijede.

Primjedbe

Popularni postovi