VJERNICI NA KOLJENIMA MOLE ZA PROSVJETLJENJE UMA NARODNIH ZASTUPNIKA

Vjernici na koljenima mole protiv Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji

VLADAJUĆIMA ISPOD PROZORA

Vjernici na koljenima mole protiv Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji

Vjernici su na klanjanje pozvani danas do 18 sati, a u četvrtak u 18 sati bit će sveta misa. Kako se o spornom zakonu u Saboru glasuje u petak , vjernici se taj dan pozivaju na post i da prikažu žrtve za saborske zastupnike i domovinu.
  • Autor: Dr. K.|
  • Photo: pixsell |
  • Srijeda, 11.07.2012 11:23
Na poziv hrvatskih biskupa vjernici su se u srijedu ujutro okupili u crkvi Svetog Marka u Zagrebu kako bi molitvom na koljenima poslali poruku vlasti da odustane od donošenja Zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji.
Podsjećamo, biskupi su pozvali na molitvu, post i pokoru u priopćenju Stalnog vijeća 's nakanom da zastupnici pri glasovanju slijede glas savjesti i da savjest bude iznad stranačke stege' te 'da ne dopuste zamrzavanje i manipuliranje nevinim ljudskim bićima i da kao narodni predstavnici sačuvaju hrvatski narod od pogubnih i nesagledivih posljedica ovako lošeg zakona koji gazi dostojanstvo ljudskog života i razbija obitelj'.
Vjernici su na klanjanje pozvani danas do 18 sati, u četvrtak u 18 sati bit će sveta misa. Kako se glasuje u petak vjernici se taj dan pozivaju na post i da prikažu žrtve za saborske zastupnike i domovinu.
Kako piše Večernji list, vjernici su se počeli okupljati oko 9 sati, a očekuje se dolazak i nekih saborskih zastupnika.

Primjedbe

Popularni postovi