HRVATSKA UDRUGA BENEDIKT VAS POZIVA U AKCIJU 'PLAMEN SLOBODE' U NEDJELJU U SPLITU

Turn off for: Croatian
Postovani i dragi,

obavjestavam vas kako je nasa Hrvatska udruga Benedikt jedan od inicijatora provodjenja domovinske i izvandomovinske akcije "Plamen slobode" za hrvatske generale u gradu Splitu koju je inicirao Hrvatski svjetski kongres. Navedenom akcijom ce se u nedjelju, 13. svibnja 2012., dan uoci pocetka usmene rasprave zalbenog vijeca Haaskog suda u predmetu "Gotovina - Markac", javnim okupljanjem, zajednickom molitvom i paljenjem svijeca naglasiti ustrajanost i odlucnost u namjeri ukazivanja na nepravednu prvostupanjsku presudu hrvatskim generalima i neodrzivu kvalifikaciju legitimne vojno oslobodilacke akcije „Oluja“ zdruzenim zlocinackim pothvatom.  

Sve vas, clanove vasih obitelji, vase prijatelje, kolege i susjede pozivam u nedjelju, 13. svibnja 2012., u 20 sati na zajednicko okupljanje na trgu dr. Franje Tudjmana u Splitu, ispred crkve svetog Frane, kojim cemo iskazati svoju potporu i suosjecanje s hrvatskim generalima Antom Gotovinom i Mladenom Markacem. 
Molim sve vas koji budete dolazili na ovo okupljanje da ponesete bijelu vostanu svijecu te vas molim da ovu obavijest o okupljanju kao i poziv za sudjelovanje u navedenoj akciji prenesete svojim bliznjima i svim ljudima dobre volje i istinskim domoljubima.

Vidimo se i svako dobro.

Srdacan pozdrav uz Bozji blagoslov,

Vide Popovic

Primjedbe

Popularni postovi