STRAH OD THOMPSONA

 

afera porezna

Thompson: Podmeću mi jer se boje moje nove pjesme

Poznati pjevač kaže da ga nikad nisu zvali na provjeru u poreznu upravu i napominje da ga prozivaju jer mu uskoro izlazi novi album

Povećaj Thompson: Podmeću mi jer se boje moje nove pjesme
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
 
 
Piše: ašr/VLM
Ovih dana treba se pojaviti novi Thompsonov singl kao najava albuma, a upravo je to, tvrdi poznati pjevač, razlog brojnih medijskih napada upućenih prema njemu zbog imovine koja je nerazmjerna prijavljenim prihodima. Mediji su ovih dana pisali, podsjetimo, kako je niz estradnjaka pozvano u poreznu upravu objasniti odakle im imovina. Jedan od njih navodno je bio i Thompson. On pak tvrdi da nikad nije pozvan k poreznim djelatnicima, a sve je sročio u priopćenju koje je prije desetak dana objavio na svojoj internetskoj stranici. Medijima ga nije slao.
– Očito je da netko u ovoj državi ima strah već i od sjećanja na njegove koncerte i izljev domoljubnog naboja koji se tamo može praktično opipati u zraku. Sama pomisao na novi Thompsonov album i njegove nove koncerte dežurne medijske stražare natjerala je na akciju, piše na stranici.
– U situaciji kad se u pitanje dovode temeljne vrijednosti ovog društva. Kad se zaboravlja na generale nepravedno zatočene u Haagu, kad se relativizira svetost Domovinskog rata, a napadi na Crkvu postaju sve žešći i dok nema jake političke snage koja bi se tome suprotstavila, samu pomisao na novu Thompsonovu svirku u Hrvatskoj netko pokušava utišati i prije nego što je odsviran prvi takt – poentira se u priopćenju.

Primjedbe

Popularni postovi