KOMU JE ZABAVAN I DUHOVIT RATNI ZLOČINAC ŠEŠELJ?






U skladu s aktualnom hrvatskom državnom politikom "pomirenja u regiji" prema naputku predsjednika Ive Josipovića i bivšeg Stjepana Mesića, Hrvatska radio-televizija kao da bi htjela da zaboravimo ratne zločine Vojislava Šešelja i njegovih četnika izvršenih u suradnji sa tzv. jugoslavenskom narodnom armijom nad Hrvatima i Bošnjacima u Republici Hrvatskoj i Republici Bosni i Hercegovini.

Već dva dana Hrvatska Televizija i Hrvatski radio o suđenju tom srpskom ratnom zločincu pred haškim tribunalom objavljuju samo kratki video/audio zapis u kojemu se taj ratni zločinac na svoj općepoznati način izruguje sa haškim tribunalom i optužbama njegova tužiteljstva, kao da je informativni program HRT-a tek nekakav zabavni program, a "četnički vojvoda" Vojislav Šešelj simpatični veseljak, zabavljač, šaljivdžija i čaršijski šeret.

Pitajte majke i očeve ubijenih i nestalih hrvatskih civila i dragovoljaca domovinskog rata, ili njihovu djecu, neka vam kažu što oni misle o takvoj uređivačkoj politici Hrvatske radio-televizije.

Sadašnja mladost stasala od tada u novu generaciju, neće shvatiti o čemu ja ovdje govorim, upravo usljed takve državne politike i njoj poslušnih medija koji bi na sve ovo odmahnuli da "nema smisla da ih time opterećujemo".

Ako nikome drugome, takva politika, kako državnog rukovodstva tako tzv. hrvatskih medija, ima smisla Srbiji i njezinom predsjedniku Borisu Tadiću. Kao što je nedavno izjavio (za naslove svih medija "u regiji") "Kako volim ovog Josipovića! Mnogo je dobar čovek!", za očekivati je i njegovu izjavu kako voli i Hrvatsku radio-televiziju.

Mnogo mu je dobra.

Mario Profaca



Čudovište
Komentar Sanje Modrić u Novom listu o srpskom ratnom zločincu Vojislavu Šešelju

http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumne/Komentar-Sanje-Modric/Cudoviste

Primjedbe

Popularni postovi