KARAMARKO KRENUO U PRAVU KAMPANJU ZA PREDSJEDNIKA HDZ-a

Kao svoje glavne adute naveo je činjenicu kako je jedan od osnivača HDZ-a, dodavši kako na temelju svog 20-godišnjeg iskustva u politici zna što treba napraviti kako bi se stranka vratila na stare staze ponosa i slave. „Da ne mislim pobijediti, ne bi se kandidirao“, zaključio je Karamarko.

Predsjednička kampanja u HDZ-u ne smije biti predstava za javnost

Na tvrdnju novinara kako se premalo pojavljuje u medijima i javnosti, Karamarko je istaknuo kako ne bježi od medija, ali ni sučeljavanja s ostalim kandidatima za predsjednika HDZ-a, ali i da smatra kako ne vidi razlog za pojavljivanje u medijima ukoliko javnosti nema nešto novo za reći.

„Nisam za to da se naš prljavi veš iznosi u javnosti“, napomenuo je Karamarko i dodao kako nije najsretniji što su se mediji navikli da jedino iz HDZ-a mogu dobiti pikanterije koje ostale stranke skrivaju.

Upitan o financiranju kampanje, Karamarko je ustvrdio kako u dosadašnjem tijeku kampanja, izuzev goriva i određenih troškova reprezentacije, nije zahtijevala izdašnija sredstva, no da će se vjerojatno morati zadužiti za desetak tisuća eura kako bi kampanju uspješno priveo kraju. Ukupne troškove svoje kampanje procijenio je na oko 120.000 kuna.

Karamarko je ustvrdio kako ne postoje dvostruke igre i kombinacije između kandidata, oštro negiravši postojanje bilo kakvog dogovora između njega i Darka Milinovića.

„Za stranku je dobro što ima toliko kandidata za predsjednika“, ustvrdio je Karamarko, dodavši kako je međusobna komunikacija među kandidatima normalna.

Atmosfera u HDZ-u je daleko od rasula

Na pitanje kako ocjenjuje atmosferu u stranci, Karamarko je ustvrdio kako je HDZ daleko od kaosa i raspada kakvim ga se ponekad prikazuje u medijima.

„Atmosfera u HDZ-u je spontana, demokratizirana i daleko od rasula. Siguran sam kako će HDZ nakon 20. svibnja biti jači nego ikada prije“, rekao je Karamarko, suzdržavši se pritom od odgovora na pitanje hoće li u HDZ-u biti mjesta za neke bivše članove stranke, poput Ivića Pašalića.

Primjedbe

Popularni postovi