CENZURA HRVATSKOG DRAGOVOLJCA

Evo daljnje obavijesti o portalu Dragovoljac:

Svi koji ste nas čitali znate o opetovanim uspješnim i neuspješnim rušenjima portala, virusima, prijetnjama tužbama, i svim ostalim smećem kojim je portal bio zatrpavan čim se čitanost počela penjati iznad 9, pa i 10 tisuća ljudi istovremeno.

Pošto se čitanost i dalje povećavala preko nivoa kojega vladarska "demokratska" vrhuška očito više nije mogla tolerirati - prije 4 dana je vlasnicima pristupljeno sa ponudom o otkupu Portala.

Pošto je Dijana odmah znala tko i zakaj to radi - odbila je ponudu i portal je nastavio s radom - još pun jedan dan.

Naime, nakon odbijanja "ponude koju ne možeš odbiti", hrvatski su "kumovi" povukli ostale poteze u njihovoj moći.

Već sljedeći je dan portal blokiran, i to na način da više niti vlasnici portala nemaju pristup niti bazi podataka, niti ičemu.

Na upit provider-u (domena USA) o problemu - odgovoreno im je kako se na portalu "pojavila" "štetna skripta", i kako se portalu ne može dopustiti rad dok se ta skripta ne makne.

Na sljedeći upit - zakaj provider kao serviser i domena kojemu se i plaća za najam i rješavanje tih problema - tu skriptu ne makne - odgovor je kako se "ne zna" koja skripta je u pitanju.

Na sljedeći upit: recite nam kako maknuti tu "štetnu" skriptu ?, - provider odgovara kako ne zna, ali kako skriptu unatoč tome moraju maknuti.

Na sljedeći upit: kako je maknuti ako im nije dopušten pristup bazi podataka, provider odgovara kako "to nije njihov problem".

Kvaka 22 u najsirovijem obliku, plaćena iz lijepe nam naše, a odrađena u "kolijevci demokracije".

Daljnja sudbina portala Dragovoljac, bojim se - leži u rukama Hrvata i njihovog izlaska na sljedeće parlamentarne izbore, ali još i gore - u strankama hrvatske "desnice".

Jer prije nekoliko smo se dana, na dan pogibije generala Brodarca - imali prilike zorno uvjeriti koliko je dosadašnja politika desnice pametna, i koliko vrijede pišljive "3 ruke u saboru".

Komunjare su te "3 ruke" bez pardona, sa stoičkim izrazom - izbacili na cestu, i nastavili sa komadanjem Hrvatske.

I nikome ništa. Isto kao i sa portalom Dragovoljac - kad im netko zasmeta - muhomlatom pljas - i "pojo vuk magare"!

Jer to i jesu sve hrvatske stranke, svi hsp-i, sve udruge i zadruge - bez Zajedništva: samo muhe.

Pa eto - nastavimo sa politikom u kojoj svatko vuče na svoju stranu, dok komunjare složno pjevaju od vardara pa do triglava - i svatko već može očekivati Pljas i po svojoj tintari.

Sve najbolje, i laku noć - Hrvatska.
..........................................................................................
 

Primjedbe

Popularni postovi