TJEDAN DANA SE PODMEĆE DŽANKU A PREKO NJEGA I HSP AS I HRASTU

Tomislav Džanak uputio je priopćenje medijima povodom opetovanog i učestalog iznošenja neistina i objeda na raznim portalima a vezano uz njegove političke aktivnosti, aktivnosti Podružnice Vukovar i rada stranke u cijelosti.

PC1056511 dzanakrecom

HSP dr. Ante Starčević politiku smatra služenjem građanima, a ne podjelom plijena. Tijekom obnašanja vlasti na raznim razinama u Vukovarsko-srijemskoj županiji, pa tako i u gradu Vukovaru istoga smo se dosljedno držali. Stranka je osnovana u Vukovarsko-srijemskoj županiji te u istoj postiže i zavidne rezultate sukladno svojoj kvantiteti i kvaliteti koju okuplja u tisućama svojih članova. Od samog početka rada stranke brojne insinuacije, podmetanja i neistine upućivane su prema Podružnici Vukovar koja je to stoički podnosila ne uzvraćajući istom mjerom. Teško je i pobrojati unatrag godinu i pol dana sve neistine koje su o radu jedne od najbrojnijih Podružnica HSP dr. Ante Starčević izrečene putem medija ili na javnim mjestima. Nažalost, svjesni da takve objede uvijek dolaze iz iste „kuhinje“ od tzv. političara, tzv. Hrvata, tzv. Vukovarca, tzv. pravaša prinuđeni smo zatražiti pravnu zaštitu kako pojedinaca unutar naše stranke tako i sastavnica naših stranačkih tijela koji se u navedenim slučajevima spominju. Navedeni „autor“ i njegovi mentori sličnim politikantskim potezima već su pokušali naštetiti ugledu i vodstvu naše stranke što im nije uspjelo.
Ja dolje potpisani tvrdim da nikada nisam razgovarao s nikim iz REKOM-a a još manje potpisao nekakvu njihovu peticiju. Od onih koji su kreirali i oni koji su objavili fotomontažu mene sa bedžom REKOM-a zatražiti ću zadovoljštinu na sudu. Slika koja je objavljena nastala je tijekom jedne naše tiskovne konferencije u ljeto 2010. godine. Stranački program i Statut sam provodio uvijek dosljedno jer sam i sam sukreator nekih njegovih sastavnica. A stranačke odluke, pa i onu vezanu za REKOM dosljedno provodim. Podsjećam kako smo mi jedna od rijetkih političkih stranaka koja se imenom i prezimenom ogradila od aktivnosti REKOM-a.

S dužnim poštovanjem.
                                                                                                      Predsjednik
                                                                                    Gradskog vijeća Grada Vukovara
                                                                                                Tomislav Džanak

Komentar:

Najbolji pokazatelj da je Hrvatski rast - Hrast na pravom putu širenja domoljubne opcije jest ovaj strašni dirigirani napad na Tomislava Džanka, odmah nakon potpisivanja sporazuma Hrasta i HSP AS.
Neki ne shvaćaju igru od prve: čim vidite da tzv. desničari, ovaj put uglavnom zabrinuti 'djapićevci', preuzimaju 'istinu' od ljevičarskih novinara, moralo bi vam biti jasno o čemu se radi. Ali ne! Čak se na stranicama h-rast.hr, 3-4 dana vodila zestoka rasprava, umjesto da se nazvalo Tomislava i lijepo OBJAVILO ISTINU!! Što nas dalje čeka?
Najprije zlonamjerna tumačenja odlaska Zvonke Bušića iz HSP AS. On je danas u Zagrebu okupio 30ak ili kojeg više prijatelja, da im objasni svoju viziju slobode. Viziju koja se ne razlikuje ni malo od svega što se govori i radi u pokretu Hrast. Zato očekujem da će, bez obzira na privremeni odmak Z. Bušića, u konačnici doći do još šireg okupljanja domoljubnih snaga. 
Što će biti tek kad dodje do sporazuma s ABH i generalom Sačićom. Odjednom će se aktivirati 'slučaj Grubori' ili tko zna što novo. Brzo će se potraziti nešto kompromitirajuće o njegovim bliskim suradnicima Cvrtili i ostalima. A sve to je zapravo indikator panike u hdz-sdp-ovskim redovima. Njima ne odgovara netko treći, politička snaga koja bi mogla u konačnici imati više zastupnika nego tzv. Velika koalicija hdz-sdp.
Samo, vrijeme više nije na našoj strani. Do konca slijedećeg tjedna se moraju dovršiti pregovori  razgovori. Treba žurno utemeljiti STOŽER ZA NOVU HRVATSKU i krenuti snažno medju narod.

Primjedbe

Popularni postovi