HRAST: Otvorimo vrata novoj Hrvatskoj!

11.06.2011
Zadar
Politički pokret "HRAST - hrvatski rast" danas se okupio u Zadru, kako bi javnost upoznao sa svojim programom, kojim najavljuju izlaz iz začaranog kruga krize.
HRAST u Hrvatskoj ima oko pola milijuna poklonika, a samo u Zadru oko 250 HRAST je pokret novoga hrvatskog odgovornog naraštaja, okuplja stranke, udruge, građanske inicijative, nezavisne kandidate i liste, istaknute pojedince i hrvatske birače u jedinstven pokret, pod motom "Otvorimo vrata novoj Hrvatskoj".
"Došli smo ljudima pokazati da se stvara jedna nova klima, jedno novo ozračje, da je vrijeme da se dogode promjene. Mi smo došli među vas, pokazati da imamo snage, želje i volje", poručio je koordinator HRAST-a u Zadru, Arsen Pirc.
HRAST je osnovan kao udruga, stranka i pokret. U ovom trenutku izlaze kao pokret kako bi se na hrvatskoj političkoj sceni ujedinili i napokon smjenili vladajuće HDZ i SDP. Kako napominju, upravo će građani odlučiti koja će se imena naći na izbornim listama. Program su stvorili mladi, školovani ljudi. "Poštujemo svoju domovinu i ne želimo dozvoliti da nam se domovina uništava", zaključuje Pirc.
I. P.

Primjedbe

Popularni postovi