RAZGOVORI HRASTA I HSP AS O ZAJEDNIČKOM IZLASKU NA IZBORE

Prvi službeni razgovori HSP dr. Ante Starčević i Hrasta o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore

IMG_9000
Sukladno inicijativi s obiju strana održan je prvi službeni radni sastanak HSP dr. Ante Starčević i pokreta Hrvatski rast – Hrast.
Sa strane HSP dr. Ante Starčević sastanku je nazočila predsjednica stranke Ruža Tomašić i glavni tajnik stranke Pero Ćorić.
U ime Hrvatskog rasta sudjelovali su članovi Velikog vijeća Željka Markić, dr. med., Ladislav Ilčić, prof., Ivica Relković i Mario Ostojić.
Sugovornici su u kratkim crtama iznijeli svoja programska polazišta, modele izlaska na predstojeće parlamentarne izbore te stajališta o načinu sačinjavanja izbornih lista i potrebitim predizbornim radnjama za isto.
Zaključak je prvog radnog sastanka da su politički svjetonazor i načela koja zagovaraju predstavljeni programi zajednička i vrlo slična.
Izražena je volja sa obiju strana za nastavak razgovora te zauzimanje službenih stajališta na stranačkim tijelima  o iznešenim stajalištima i prijedlozima.
HSP dr. Ante Starčević službeno će u pisanom obliku obavijestiti predstavnike Hrvatskog rasta o svojim sugestijama i stavovima.
Dogovoreno je da će sljedeći radni sastanak između HSP AS-a i Hrvatskog rasta biti odražan u roku od dva tjedna.
IMG_3526

Primjedbe

Popularni postovi