IDEMO POBIJEDITI

Prva javna akcija Hrasta!


logo_akcija
Pokret Hrvatski rast - Hrast organizira prvu masovnu javnu akciju upoznavanje građana s Hrastom od subote 28. svibnja do ponedjeljka 30. svibnja 2011. u više gradova u svim krajevima Hrvatske, od Umaga do Iloka i od Murskog Središća do Dubrovnika. Akcije će u raznim gradovima biti u subotu i nedjelju od 10 do 13 i od 17 do 20 sati te u ponedjeljak od 17 do 20 sati.

U tri dana planiramo obići više gradova u raznim dijelovima Hrvatske, predstaviti pokret Hrvatski rast građanima na ulicama i trgovima te na tiskovnim konferencijama. Gdje god se, prema planu koji ćete moći pratiti na našoj internetskoj stranici, budemo kretali, moći ćete nam se pridružiti u našim "otvorenim uredima".
Ako ste voljni volontirati (animacija građana i podjela letaka), molimo vas da nam e-mail adresu akcija@h-rast.hrOva e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  javite broj mobitela, mjesto boravka, kada ste sve slobodni u navedene dane i eventualne druge želje i napomene. Organizatori će vas rasporediti po gradovima o čemu ćete na vrijeme biti obaviješteni.
Ako tih dana svratite do naših punktova, rado ćemo vas upoznati s našim pokretom. Točna mjesta i raspored akcija pratite na našoj internetskoj stranici.

Pridružite se! Sudjelujmo u rastu nove Hrvatske!

Hrvatski rast - Hrast

Primjedbe

Popularni postovi