HRAST I ABH POZIVAJU SRODNE POLITIČKE STRANKE I INICIJATIVE NA PREDIZBORNO OKUPLJANJE I ZAJEDNIŠTVO

Priopćenje Hrasta i Akcije za bolju Hrvatsku (ABH)


hrast_abhU petak 27. svibnja 2011. u Zagrebu sastali su se predstavnici pokreta Hrvatski rast (Hrast) i Akcije za bolju Hrvatsku (ABH) na službenom radnom sastanku.
Hrvatski rast predstavljali su članovi Velikog vijeća i utemeljitelji Hrasta Hrvoje Hitrec, Josip Jurčević i Ivica Relković.
U ime Akcije za bolju Hrvatsku sastanku su nazočili Željko Sačić, predsjednik te članovi predsjedništva Željko Cvrtila, Kristijan Fereža, Mario Maks Slaviček, Domagoj Ante Petrić i Ladislav Turudić.
Akcija za bolju Hrvatsku i Hrvatski rast sudjelovali su na zajedničkom zapaženom skupu potpore hrvatskim generalima i svim drugim progonjenim hrvatskim braniteljima u Zagrebu 16. travnja ove godine na zagrebačkom središnjem trgu.
Tijekom periprema navedenog skupa obje su strane otvorile mogućnost zajedničkog nastupa na predstojećim izborima za Hrvatski sabor. Na današnjem je sastanku ta spremnost potvrđena te se pokrenula inicijativa potpisivanja zajedničkog pisma namjere, koje će uključiti i druge srodne političke stranke i građanske inicijative.

Primjedbe

Popularni postovi