ZAKLJUČCI PROSVJEDNOG SKUPA 'ZA DOMOVINU'

Teze i zaključci s prosvjednog skupa
Konstatacija PRAVNO-POLITIČKOG stanja: - VRO “ OLUJA”, BILA JE PRAVEDNA, MEĐUNARODNOPRAVNO LEGITIMNA, SAVEZNIČKA I POBJEDNIČKA VOJNOREDARSTVENA OPERACIJA, S IZNIMNO NAGLAŠENOM PREVENTIVNO- HUMANITARNOM NARAVI ...
 
Nakon ovih zaključaka pitam prijatelje iz stranaka 'JEDINO HRVATSKA', HSP AS, HRVATSKO ZAJEDNIŠTVO, te udruga: Volim Hrvatku NE u EU, Hrvatska Straža, Braniteljskih udruga koje nisu pod nadzorom Vlade... ŠTO JOŠ NIJE JASNO? O ČEMU BI SE HRAST JOŠ TREBAO OČITOVATI KAO POKRET DA BISTE SVI PRISTUPILI POD ZAJEDNIČKU KROŠNJU NOVE POLITIČKE SNAGE SPREMNE PREUZETI ODGOVORNOST ZA SUDBINU HRVATSKE???
Hoćete li pristati na daljnje podjele, nova osnivanja novih 'pokreta', kako danas u SD sugerira moj prijatelj don Stipe Ljubas? Budni budite! Čitajte znakove vremena, ali ne čekajte! Okupimo SVE I SVAKOGA ispod Sunca hrvatskog pod BARJAK ZAJEDNIŠTVA koji je Hrast davno osmislio, predvidio vrijeme dogadjanja: presude generalima HV-a, presude Hrvatima iz BiH, budućeg tek najavljenog nasilja nad Hrvatima u BiH... NE DAJTE SE ZAVESTI! Vremena imamo ali točno onoliko koliko nam treba za napraviti jak predizborni Stožer na čelu s Hrvojem Hitrecom kao ideologom i Željkom Sačićem kao vrsnim operativcem i autoritetom potrebnim za upravljanje suvremene političke kampanje, koja je zapravo više od toga. Nije to obična borba za 51 % glasova biračkog tijela. Nije to obično budjenje onih koji već godinama ne izlaze na izbore. Nije to ni obični poziv raznim zabludišama hrvatske recentne političke povijesti. HRAST JE ODGOVOR NA SVE LOŠE ŠTO NAM SE DOGADJALO NAKON POBJEDNIČKE OLUJE I NAJAVA NOVE PRAVEDNE I SOCIJALNO OSJETLJIVE HRVATSKE POLITIČKE ELITE SPREMNE SLUZITI A NE GOSPODARITI SVOJIM NARODOM.
Zato, dragi prijatelji, sestre i braćo, hrvatska mladeži, ODMAH, BEZ ODGODE I KALKULIRANJA, SVI POD KROŠNJU HRASTA - ZA NOVI HRVATSKI RAST!!

Primjedbe

Popularni postovi