HRVATSKA NIJE 'AD HOC' DRŽAVA

Logo

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST:
TERITORIJALNI SUVERENITET

Hrvatska nije ad hoc država, ali se upravo tako prema vlastitoj državi odnosi sadašnja vlast i saborska oporba.
Hrvatskim braniteljima, koji su se svojim životima izborili za slobodnu hrvatsku državu, sude ad hoc sudovi, o hrvatskim granicama smjeraju odlučivati ad hoc arbitraže, a o hrvatskim zakonima i rasprodaji "obiteljskog srebra" odlučuju ad hoc strani lobiji i domaće interesne skupine. Hrvatske vlasti krše i vlastiti Ustav i međunarodno pravo neproglašavanjem isključivog gospodarskog pojasa na Jadranskom moru.
 
Pokret Hrvatski rast u potpunosti će promijeniti političko ponašanje prema vlastitoj državi i njezinim državnim granicama. Hrast će prekinuti ovisnost hrvatske države o ucjenjivačkim ad hoc rješenjima, ostvarujući priznatu nam državnu jednakopravnost u međunarodnim odnosima.
Hrvatski rast će, nakon pobjede na izborima, bez ikakvih kompromisa i zadrške proglasiti isključivi gospodarski pojas, kao što je to već učinilo više od stotinu suverenih država svijeta.

Sva neriješena granična pitanja, uključujući i ona sa Slovenijom, koja ne će biti moguće riješiti dogovorom u okviru Ustava i pravila međunarodnog prava, Hrast će rješavati pred za to uspostavljenim međunarodnim stalnim sudovima. Hrast će dosljedno poštivati i pravo hrvatskih državljana da o svim tim pitanjima odlučuju na referendumu.

Hrvatski rast – Hrast
pokret za uspješnu, uglednu i uspravnu Hrvatsku

Primjedbe

Popularni postovi