Podružnice HSP-a prešle u HSP dr. Ante Starčević

Tri podružnice Hrvatske stranke prava (HSP) - Ivanić Grad, Kloštar Ivanić i Križ s više od stotinu članova prešle su danas u Hrvatsku stranku prava (HSP) dr. Ante Starčević, doznaje se večeras od Pere Kovačevića, zamjenika predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević.
Tim prelaskom HSP dr. Ante Starčević ušao je i u gradsko vijeće Ivanić Grada jer je dobio jednoga gradskog vijećnika, a to je Vlado Kljak, izjavio je za Hinu Pero Kovačević.

Komentirajući prelazak članova HSP-a u njihovu pravašku stranku Kovačević je istaknuo da je to "dokaz da se Hrvatska počela buditi iz sna". To "dokazuje vjetar koji je krenuo s istoka - iz Vukovara, a pretvorit će se u buru što će pomesti sve s hrvatske političke scene", kazao je.

Prelazak triju podružnica HSP-a u HSP dr. Ante Starčević bio je tema poslijepodnevne konferencije za novinare održane u Ivanić Gradu na kojoj su, uz Peru Kovačevića, bili i potpredsjednik stranke Ivan Tepeš, predsjednik stranačkog odbora za iseljeništvo, useljeništvo i BiH Zvonko Bušić te predsjednik Glavnoga stana Željko Širanović te članovi Glavnoga stana s područja Zagrebačke županije. (H)

Primjedbe

Popularni postovi