U STUDENOM I PROSINCU NASTAVLJENA PREDSTAVLJANJA VUKUŠIĆEVE KNJIGE U AUSTRALIJI I PO HERCEGOVINI

GRUDE - 16. 11. 2010. predstavljena je knjiga autora Bože Vukušića „Hrvatsko revolucionarno bratstvo – Rat prije rata“...

grude
GRUDE  16. 11. 2010. predstavljena je knjiga autora Bože Vukušića „Hrvatsko revolucionarno bratstvo – Rat prije rata“...
Grude – u organizaciji općinskog ogranka Matice hrvatske, u utorak 16. studenoga 2010., u Kino dvorani Grude predstavljena je knjiga autora Bože Vukušića „Hrvatsko revolucionarno bratstvo – Rat prije rata“.
Knjigu su, pored autora, predstavili predsjednik ogranka Matice hrvatske – Grude Marijo Bušić, Petar Majić i Drago Ljubić, dugogodišnji politički iseljenik u Australiji rodom iz Širokog Brijega, koji je blisko surađivao s vođama Hrvatskog revolucionarnog bratstva i Akcije Fenix 72.
Promociji su nazočili brat poginulog fenixovaca iz Hercegovine Vlatka Miličevića,  Nikica Miličević, kao i nećaci Petra Bakule i Stipe Crnogorca, Damir Bakula i Miro Crnogorac, koje je Bože Vukušić posebno pozdravio u osobno ime i u ime nakladnika knjige Kluba hrvatskih povratnika iz iseljeništava.
Također, posebno se zahvalio brigadiru HVO-a u mirovini Marinku Sosi, bivšem zapovjedniku grudske brigade HVO-a, koji je glavni koordinator pripreme desetak predstavljanja knjige u Hercegovini, koja se održavaju tijekom ovoga i početkom sljedećeg mjeseca.
Nakon predstavljanja, autor knjige i ostali predstavljači bili su gosti na večeri koju je organizirao gradonačelnik Gruda Viktor Marić.
grude_02
S lijeva na desno - Marijo Bušić, Bože Vukušić, Drago Ljubić i Petar Majić
grude_01
Lijevo - Drago Ljubić i Viktor Marić,
desno - Ivan Butković, Kristina Kolić Mijić i Bože Vukušić

Primjedbe

Popularni postovi