IVAN I DON VINKO PULJIĆ S vlč. SUDCEM NAPUNILI PULSKI DOM HRVATSKIH BRANITELJA

Datum: danas
Dugometražni dokumentarni film "Prijateljstvo - nitima božjim povezano. Priča o Ivanu Puljiću" redatelja Jakova Sedlara premijerno je u petak (24. rujna) prikazan i u Puli. Projekcija filma o ovome poznatom glazbeniku i jednom od najbližih suradnika velečasnog Zlatka Sudca održana je pred prepunom dvoranom Doma hrvatskih branitelja, a razdragani gledatelji, među kojima je čak bilo gostiju iz Slovenije, glasnim su pljeskom dočekali sudionike promocije – velečasnog Zlatka, kantautora Ivana Puljića, odvjetnika Bosiljka Mišetića te prof. dr. Zdravka Tomca.

Publika u Puli

Velečasni Sudac svakim svojim obraćanjem javnosti duboko dira ljudska srca, pa je i u ovoj prigodi nadahnuto govorio o Bogu, prijateljstvu, ljubavi i patnji, uskrsnuću, oprostu...  Među ostalim, spomenuvši se Vukovara, kazao je i kako je hrvatski narod dobroćudan i lako oprašta, istaknuvši da bi Hrvati po tomu mogli biti primjer Europi. 
Na kraju gotovo dvosatne, doista veličanstvene i Božje, emocijama ispunjene večeri u Puli, Sudac i Puljić su se od nazočnih, već po običaju, oprostili pjesmom. Pridružio im se i bend Kerubi, te brat Ivana Puljića, don Vinko. 
Projekcija filma u Karlovcu zakazana je za nedjelju, 26. rujna, od 19.30 sati, u dvorani "Zorin dom".

Prikazivanje u Puli

Primjedbe

Popularni postovi