NEUSTRAŠIVO NAVJEŠTAJMO RIJEČ BOŽJU, ŽIVIMO JE I SVJEDOČIMO!

Velečasni Zlatko Sudac

Dragi prijatelji,


Isus je rekao: 'Jeruzaleme, Jeruzaleme, da si poznao čas svoga pohođenja, ali nisi... Koliko puta htjedoh skupiti djecu tvoju kao kvočka piliće pod krila, i ne htjedoste!'
Ovdje se jasno osjeća Isusova nemoć. Svjestan je svega, ali ne može, jer čovjek ima svoju slobodu. Današnji Jeruzalem jest svijet u kojem živimo. Ne možemo biti ravnodušni na prilike vremena. I ne smijemo! Stalo nam je do obraćenja ljudi. Zato, dragi prijatelju, učini sve što možeš, a onda to sve prepusti Bogu. Njegovo je srce široko, Njegova milost bezgranična, Njegova ljubav sveobuhvatna.

Ako nam je stalo do čovjeka, normalno je da nas boli kad vidimo da ljudi ne žele živjeti po Božjem zakonu. To je patnja koju osjeća svatko tko ljubi Boga i čovjeka. Pustimo Bogu, on jedini spašava, a mi učinimo ono što je na nama: neustrašivo naviještati Riječ Božju, živjeti je i svjedočiti. Ako treba, i kao Isus, spoznati svoj čas i otići na križ za ovaj svijet, za svakog čovjeka, za budućnost, za našu djecu. Ustrajte do kraja i s križa svoga života molite za oproštenje za sve. Neka bude blagoslov i mir u srcima svih nas za koje je Krista dao svoj život.
Zlatko Sudac

Primjedbe

Popularni postovi