SENZACIONALNA KNJIGA J. JURČEVIĆA O ODNOSIMA BiH i HRVATSKE 90. - 95.


Sutra navečer, srijeda 11. 11. u 18 30 sati u velikoj dvorani Nadbiskupskog splitskog sjemeništa u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Splitu, MH Split na čelu s J.B. Diniem organizira predstavljanje knjige: "Odnosi Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine 1990- 1995." prof. dr. Josipa Jurčevića. Knjigu će uz autora i organizatora predstaviti msgr. dr. Drago Šimundža.

Knjiga je izazvala veliki interes javnosti jer je autor u njoj iznio dosad manje poznate podatke koji odnose Hrvatske spram BiH prikazuju u sasvim drugom svjetlu od nametanih teza kroz haaške optužnice generalu Praljku i drugim Hrvatima iz BiH, te kroz već pomalo, nažalost zaboravljeni proces i nepravednu osudu Darija Kordića. Lažne optužbe na račun Zagreba i Hrvata iz BiH, prof. Jurčević nije pobijao kontra izmišljotinama nego čvrstim i uvjerljivim, neoborivim argumentima. Naime, rijetki znaju da je službeni Zagreb više pomagao opremajući Armiju BiH primjerice nego HVO, da ne spominjem humanitarnu pomoć izbjeglim i prognanim Bošnjacima kojima je početkom agresije na BiH, Hrvatska spremno ustupila svoje hotele, studentske domove i prihvatilišta.

Budući da je u tijeku prikupljanje potpisa za predsjedničku kandidaturu, ovim putem zamoljavam prijatelje koji još uvijek nisu nikomu dali svoj potpis, neka se strpe do sutra navečer i tada svoju potporu potpisom iskažu upravo prof. Jurčeviću, koji već ima više od 10. 000 potrebnih potpisa, ali koji zaslužuje svojom čestitošću i poštenjem, dosljednošću i znanjem, našu svekoliku potporu.
Vidimo se!

P.S.
Svi članovi splitskog stožera i drugi voljni volontirati u kampanji prof. Jurčevića neka dođu već u 18 00 u prostorije Sjemeništa. Hvala unaprijed.

Primjedbe

Popularni postovi