PREDSTAVLJENA NAJNOVIJA KNJIGA PROF. JURČEVIĆA U SPLITU I ZAGREBU, USKORO I U MOSTARU

Najnovija knjiga prof. dr.sc. Josipa Jurčevića “Odnos Republike Hrvatske prema Bosni i Hercegovini 1990.-1995.“ s velikim je uspjehom predstavljena hrvatskoj javnosti u Splitu i Zagrebu.
U Splitu je promocija održana u srijedu 11. studenog 2009., u 18:30 sati u Sjemenišnoj dvorani (Zrinsko-Frankopanska 19). O knjizi su govorili akademski slikar Josip Botteri Dini, dr.sc. don Drago Šimundža (predsjednik ogranka Matice Hrvatske) i prof. dr. sc. Josip Jurčević, autor knjige.
U Zagrebu je promocija održana 12.studenog 2009. u 18 sati u Novinarskom domu, a o knjizi su govorili prof. dr. sc. Zvonimir Šeparović, prof. dr. sc. Dragutin Pavličević i prof. dr. sc. Josip Jurčević, autor knjige.
Predstavljanje u Zagrebu uveličala je svojim nastupom prvakinja opere HNK Mira Vlahović koja je nastupila pratnji mlade hrvatske pijanistice Zrinke Tomašić.
I u Splitu i u Zagrebu mnogobrojna je publika s velikom pozornošću pratila predstavljače i prof.dr.sc. Josipa Jurčevića što je kulminiralo brojnim pitanjima iz auditorija upućenim autoru.
Publika u Zagrebu:
Publika u Splitu:

Primjedbe

Popularni postovi