JURČEVIĆ NAJBOLJE ISKORISTIO PRVO PREDSTAVLJANJE NA HTV-u

Kad bi HTV dao samo još koju prigodu prof. Jurčeviću, nitko ga ne bi zaustavio na putu na Pantovčak. Mnogi birači su se mogli uvjeriti zašto tzv. nacionalni kandidati nisu prihvatili PREDKAMPANJU sprof. Jurčeviće. Prije svega Josip se bitno razlikuje i od prof. Tuđmana i od dr. Primorca, da ne spominjem Vidoševića. Ipak su to različiti svjetovi, različite prošlosti i još više različita viđenja budućnosti. Osim toga, već nakon prvog predstavljanja jasno je da bi 'mlaki' Miroslav izgubio od Jurčevića već u predkampanji. Kao i Primorac koji se ne može riješiti tereta sudjelovanja u neuspješnom i nedovršenom projektu reforme školstva. Osim toga, jedanput je napustio brod, tko jamči da opet neće zmagliti kad zagusti.

Bandić, Josipović i Pusić pričaju iste stvari i služe se takodjer demagogijom, što je bar večeras možda jedino Vidoševiću išlo u prilog. Čini mi se da nekako izdignuo svojim porukama i nonšalancijom iznad Bandića i pogotovu iznad Pusićke. Kajin i Vukšić su iskazali ekstremizam koji prepada i one koji ih poznaju.

Zato se može konstatirati da je prof. Jurčević objektivno najbolje iskoristio svoje prvo predstavljanje hrvatskoj javnosti. Tim više što je poentirao građanskom inicijativom MORE JE KOPNO, koju je podržalo već više od par stotina tisuća građana. Josip bi lako mogao biti iznenađenje ovih izbora. Samo on sigurno ne će dopustiti ponavljanje slučaja Mikšić, kojemu se prije pet godina krali glasove, podvaljivali ljude u Stožer itsl.

Primjedbe

Popularni postovi