JOSIP JURČEVIĆ U SPLITU OKUPIO STOŽER

Dok su se drugi kandidati koncentrirali isključivo na Zagreb, prof. Josip Jurčević je večeras u prostorijama dominikanskog samostana u Splitu održao sastanak s oko četrdesetak članova svog izbornog stožera za Split i okolicu.
Bila su tu dva bivša splitska načelnika, Škarić i Grabić, nekoliko visokih časnika HRM-a i HV-a (čija imena zbog onih koji su još djelatne vojne osobe - ne navodim), bivši visoki dužnosnici HDZ-a i HVO-a iz Herceg-Bosne, vodstvo Udruge Ivana Pvala II., članovi društva političkih zatvorenika, aktualni visoko pozicionirani splitski hadezeovci (koje je još uvijek, radi njihove osobne zaštite, pametnije ne imenovati) i nekoliko profesora povijesti koji su budući Josipovi magistranti ili doktoranti.
Jurčević je nazočne izvijestio o dosadašnjim aktivnostima u kampanji, te je iznio svoje viđenje o sramnom Sporazumu sa Slovenijom pozivajući sve nas na REFERENDUM koji će organizirati neke nevladine udruge i mladež s ciljem zaustavljanja trgovine teritorijem Republike Hrvatske. Iako je siguran da će samo u Zagrebu njegovih petstotinjak aktivista uspjeti prikupiti potrebni broj potpisa za kandidaturu, radi učinkovitije kampanje pozvao nas je i na prikupljanje potpisa u Splitu i okolici. Na koncu je najavio i predstavljanje svoje tek objavljenje knjige 'Odnos RH prema BiH 1990. - 1995.', koje će se održati u prostorijama Nadbiskupskog sjemeništa u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Splitu, u srijedu 11. 11. u 18 30. Knjigu će predstaviti Josip Botteri Dini, msgr. Drago Šimundža i sam prof. Jurčević. Bit će to i početak službene kampanje prof. Jurčevića.

Primjedbe

Popularni postovi