BLOGER TALIBAN O TRIBINI U LJUBUŠKOM

IDUĆI PREDSJEDNIK HRVATSKE JURČEVIĆ: TITO JE MASOVNI UBOJICA 20. STOLJEĆA

Image Hosted by ImageShack.us
.

Glavni gost predavač bio je jedan od najboljih poznavatelja suvremene hrvatske povijesti prof. dr. Josip Jurčević sa Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. U ime Napretka sve nazočne pozdravio je dopredsjednik Podružnice Ljubuški gosp. Toni Kraljević, koji je i u kratkim crtama predstavio iznimno bogat životopis gosta, oca sedmero djece, dobrovoljca Domovinskog rata, sudionika hrvatskog proljeća koji zbog političke nepodobnosti nije mogao dobiti zaposlenje u vrijeme komunizma, autora brojnih znanstvenih radova i nekoliko knjiga ...... Uvjeren je da se na osnovu povijesnog iskustva, mogu i moraju i moraju zaobilaziti i umanjivati loše posljedice ponavljanja te povijesti. Naveo je i brojku od 1540 evidentiranih masovnih grobišta Hrvata u drugom svjetskom ratu, ali i podatak da brojna stratišta Hrvata u Domovinskom ratu su ista ona mjesta gdje se od gotovo istih neprijatelja stradavalo i u povijesti odnosno baš za i krajem drugog svjetskog rata. Također, zapanjujući je podatak o 644 stradala svećenika, časnih sestara i bogoslova iz hrvatskog naroda, što je razmjerno daleko najviše u europskim okvirima, a i pokazatelj je da je cilj komunističke vladavine bio uništiti sve koji bi na bilo koji način mogli biti protivnici nove vlasti, a isto tako dokazano da ta ubijanja nisu bila pojedinačna i slučajna nego su bila naređena, i to od samog vrha na čelu s desetim masovnim ubojicom 20. stoljeća Josipom Brozom Titom. Više>>>

.

Istinu koji profesor Josip Jurčević iznosi, tzv. antivašiti neće da prihvate, ali narod će je prepoznati na skorim presjedničkim izborima i reći će komunizmu DOSTA.

.

Naravno da će komunisti i udbaši pokušati ponovo sa više strana manipulirati masama, da bi oslabili desnicu, a uvertiru rade preko inozemstva, odnosno dijaspore, iz čijih redova se i financiraju.

.

Narod znade da se radi o drugom ešalonu 'domoljuba', i da im je kandidat od ciljane i namjenske pomoći za privredu, kupovao kamione šampanjca iz Španjolske, a cijeli iznos pomoći je nestao. Istražene su okolnosti nestanka novca, čiji će rezultati istrage jednog kandidata 'desnice', izbaciti iz 'sedla'. Vjerujem da će se navedeni lako prepoznati.

.

.

Primjedbe

Popularni postovi