ROJS NA OBAVIJESNOM RAZGOVORU

Odvjetnik Željko Olujić potvrdio nam je kako je njegov branjenik Ljubo Ćesić Rojs pozvan na obavijesni razgovor u sjedište kriminalističke policije u Heinzelovu ulicu. Prema neslužbenim informacijama, Ljubi Ćesiću Rojsu policija je prije dva dana pretresla stan.

Informaciju o Rojsovom dolasku na obavijesni razgovor potvrdio nam je i Mladen Rogić iz Udruge dragovoljaca Domovinskog rata.

- Čuo sam se s njim jutros. Oko 8.40 sati me zvao iz policije, no zasad vam ne mogu reći zbog čega je pozvan na razgovor- rekao nam je Rogić.

Predsjednik Zajednice Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Tom Kačinari, kazao nam je kako je Rojsa sreo nedavno na jednom skupu, no tada mu Rojs nije spominjao ništa vezano za policiju i pretres stana.

- Ovo mi je prvi glas da je Rojs u policiji. Ne pada mi ništa drugo na pamet, osim da je to povezano s Zagorcem i nabavkom oružja- mišljenja je Kačinari.

Načelnik zagrebačke policije Branko Peran kratko nam je objasnio kako kriminalističke obrade koje su u tijeku ne može komentirati.

Ljubo Ćesić rođen je u Hercegovini, a tijekom rata u Hrvatskoj njegova je bojna jedinica gradila ceste. Zbog zasluga u ratu promoviran je u generala.

Primjedbe

Popularni postovi