TJELESNO NAJSLIČNIJI SIN - DUHOM NIJE NI NALIK SLAVNOM OCU

Predsjednički kandidat HDZ-a u prvom izboru skupine uglednih građana, Miroslav Tuđman reagirao je na izjave predsjednika HDZ-a i premijera hrvatske Vlade dr. Ive Sanadera koji je odbacio zamisao da bi HDZ trebao poduprijeti kandidaturu Miroslava Tuđmana, ističući kako HDZ-u ne trebaju politički gubitnici.
Tuđman je u intervjuu za javno.hr izjavio kako se ne smatra gubitnikom. Budući predsjednički izbori nisu ni lokalni, a ni parlamentarni, a ja nisam sudjelovao na predsjedničkim, ne smatram se gubitnikom. HDZ je dvaput izgubio na predsjedničkim izborima, prema tome, gledajući formalno, HDZ je gubitnik. Službeno su tražili moju potporu na parlamentarnim izborima, ovaj istup premijera Sanadera nije faktografski, već prigodni, izjavio je Miroslav Tuđman.
Izjavu Sanadera nazvao je arogantnom te kako se takvim izjavama pokušava prikriti gubitnička politika, koja neće dobiti potporu na izborima. Milanović i Sanader se utrkuju za poslušnost prema EU. Čak je i kardinal Bozanić rekao da je tu riječ o podaničkom mentalitetu, koji nigdje ne vodi.
Odrekli su se nacionalnih interesa i vrijednosti, to je politika koja nema samosvijesti i ponosa, naglasio je Tuđman.

Primjedbe

Popularni postovi