U 51. GODINI U PONEDJELJAK U MOSTARU PREMINUO ZLATAN LUBURIĆ




Dana 12. studenoga 2007. godine u 51. godini života, opremljen svetim sakramentima, iz borbe ovozemaljskoga života preselio se u vječno prebivalište na nebu Zlatan Luburić, brat don Ante Luburića, kancelara i ekonoma u Biskupskom ordinarijatu u Mostaru.

Pokojnik će biti izložen 14. studenoga u 10.00 sati u mrtvačnici na Bijelome Brijegu u Mostaru, gdje će obred ispraćaja početi u 11.45 sati, te će pokojnik biti prevezen u obiteljsku kuću u Ljubuškom (Humac).
Sprovodna povorka iz obiteljske kuće u Ljubuškom poći će u 14.00 sati u rodno mjesto Donji Studenci, gdje će po dolasku na groblje sv. Josipa biti slavljena sveta Misa zadušnica i uza sprovodni obred tijelo pokojnika bit će položeno u obiteljsku grobnicu.

Dragi prijatelju,

Hvala za svaki susret, stisak ruke, osmijeh, optimizam, pobjedničko ozračje koje si prenosio na ljude oko sebe.

Svojim životom si nam iz dana u dan potvrđivao da se može biti ČOVJEK svagda i svugdje, prije svega i iznad svega. Za te nije bilo nerješivih situacija, ni u životu ni na poslu. Ni onima koji ti nisu mogli oprostiti uspjeh nisi uzvraćao njihovom mjerom, nego si strpljivo nakon svakog udarca i pada ustajao i ustrajao kao praktični katolik, vjerni muž, brižni otac obitelji, iskreni domoljub i uspješni gospodarstvenik.

Neka Ukrsli Krist obriše suze tvojoj Marici, tvojima Ivanu i Bernardici. Molim se našoj nebeskoj Majci za tvoj vječni zagrljaj s tvojom pokojnom mamom.

Zbogom prijatelju, do viđenja u vječnosti.

Iskrena sućut tvome ocu Ivanu, braći Antanu, Petru i Veki.

Počivao u miru Božjem.

Primjedbe

Popularni postovi