OLUJA 2 počinje u nedjelju u 07 i završava u 19 sati

U Zagrebu osnovan Domoljubni stožer: “Sjetimo se 90.-ih, izađimo i pobijedimo!”

  • domoljubni stožer
    U ponedjeljak navečer osnovan je Hrvatski domoljubni stožer, prvi koji okuplja sve hrvatske generale, sve braniteljske udruge, predstavnike svih udruga Hrvatske, odnosno zavičajnih klubova… U novoosnovanom Domoljubnom stožeru, naglašavaju, jako su prisutni i predstavnici Albanaca, ali i Stožer za obranu hrvatskog Vukovara i šatoraši. Posebno važno je prisustvo Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta koji se sprema nakon što, kako najavljuju, Josipović izgubi ove izbore i skinu mu imunitet, predati USKOK-u sve dokumente koje su skupili o njemu. Kao glavnu poruku, odnosno moto ističu: “Oluja II. počinje 11. siječnja u 7, a završava u 19 sati.”
    “Nakon prvog kruga izbora za predsjednika RH, skupina hrvatskih domoljuba okupila se u subotu, 3. siječnja 2015. u Zagrebu, gdje su formirali Organizaciji odbor DOMOLJUBNOG STOŽERA, nadstranačkog tijela s ciljem motiviranja članova braniteljskih, zavičajnih i sportskih udruga, kulturnih, studentskih i drugih organizacija u RH, BiH i inozemstvu, nacionalnih manjina, intelektualaca i svih onih kojima je Hrvatska na srcu kako bi izašli na izbore 11. siječnja i dali svoj glas kandidatkinji za predsjednicu RH gospođi KOLINDI GRABAR-KITAROVIĆ, koja predstavlja bolju, sretniju, optimističniju i na kršćansko-demokratskim vrijednostima utemeljenu Hrvatsku”, priopćili su iz Organizacijskog odbora Domoljubnog stožera.
    domoljubni stožer
    U ponedjeljak je, dva dana nakon osnutka, Domoljubni stožer organizirao i održao veliki skup hrvatskih domoljuba u Sesvetama na kojemu su se okupili brojni čelnici i predstavnici braniteljskih, zavičajnih i sportskih udruga, političkih stranaka, studentskih organizacija, predstavnici nacionalnih manjina, ugledni hrvatski intelektualci i, kako su napisali u priopćenju “svi oni koji žele Hrvatsku temeljenu na istinskim demokratskim vrijednostima i vrijednostima proisteklim iz Domovinskog rata”.
    Nadalje, u priopćenju ističu kako je “kohezijski čimbenik sviju nazočnih bilo iskreno domoljublje i želja za boljom Hrvatskom, a ne politička opcija kojoj pripadaju. Nadstranačkom i domoljubnom karakteru skupa svjedočili su brojni nazočni članovi i predstavnici različitih političkih stranaka, nestranačkih organizacija i pojedinaca. Svi su oni bili jedinstveni u tome da upravo Kolinda Grabar-Kitarović predstavlja domoljubnu i bolju Hrvatsku”, stoji u priopćenju.
    Na skupu je usvojen sljedeći zaključak i proglas koji je upućen svim hrvatskim domoljubima:
    “Hrvatska se 11. siječnja 2015. nalazi na prekretnici i prijelomnoj točki koja odlučuje o budućnosti lijepe naše Domovine, slobodne, neovisne, u muci hrvatskog naroda i u krvi hrvatskih branitelja izborene Hrvatske. 11. siječnja 2015. svi zajedno moramo se izboriti za vrijednosti za koje su mnogi Hrvati položili svoje živote, za bolju i svjetliju budućnost naše djece, za dignitet hrvatskog naroda. Nitko od nas nema pravo na grešku, na sebičnost, na parcijalne interese. Svi hrvatski domoljubi moraju biti jedinstveni i kao 1991. formirati jedinstvenu frontu domoljubnih snaga i u 2. krugu predsjedničkih izbora izboriti pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović, koja u srazu dva svjetonazora predstavlja napredak, boljitak i kršćansko-demokratske vrijednosti naspram ekonomske propasti i nesposobnosti, jugonostalgije, izoliranosti i zatvorenosti u “region” i sveopće propasti hrvatskog društva”.
    Izvor: Sloboda.hr/Dnevno.hr
  • Primjedbe

    Popularni postovi