"USTANITE, HAJDEMO!"


U siromaštvu jednih nikad zaboravljenih jaslica, naši muškarci, poput Josipa, i naše žene poput Marije, izići će 1. prosinca, na dan prvog Došašća, kako bi dali svoj glas ZA Isusa , ZA Mariju, ZA Josipa, ZA Obitelj, ZA Dom, ZA Hrvatsku. I zato ponavljam riječi našeg blaženog, ljubljenog i uskoro Svetog Oca Ivana Pavla II: 'USTANITE, HAJDEMO'.
Isus nam dolazi. Potiho, na vršcima prstiju. Mirisom djetinjstva, prvim maglenim snježno bijelim zornicama i nevino čistoj molitvi. Siromaški skromno dolazi Spasitelj. Iz djetinjih očiju naših srdaca prosijava sreća i Otajstvo rođenja. Raskrižje i Uskrs je tu. Život vječni.
U siromaštvu jednih nikad zaboravljenih jaslica, naši muškarci, poput Josipa, i naše žene poput Marije, izići će 1. prosinca, na dan prvog Došašća, kako bi dali svoj glas ZA Isusa , ZA Mariju,ZA Josipa, ZA Obitelj, ZA Dom, ZA Hrvatsku. I zato ponavljam riječi našeg blaženog, ljubljenog i uskoro Svetog Oca Ivana Pavla II: „ USTANITE, HAJDEMO" .
Učinimo taj mali napor, dođimo i uz tihu molitvu, ljubavlju prema Hrvatskoj, zaokružimo nas u Marijin molitveni lanac. Glasujmo ZA.
Da, nemamo novaca, nemamo posla, nemamo od čega živjeti, no siromašni nismo. Posjedujemo ljubav i utječemo se molitvama Kraljici Mira , Majci sviju nas, našoj Gospi. Tu nam ljubav nitko , nikada i nikakova vlast ne može ineće oduzeti.
Ljubavlju, moleći krunicu, oduprli smo se Sotoni i njegovim slugama , koje su pokušale uništiti, ne samo Hrvatsku, već i sjećanje na Nju. Mnogi od nas više nema. Blagoslovili su ovo Sveto tle svojom krvlju. Mukama i patnjama svojim, zavjetovali su nas na Život, na Svjetlo, na nedosanjani njihov, a i naš san.
Niti ove Sotonine sluge, koje sebe nazivaju trećim predsjednikom, premijerom, ministrima... Ministranti su to Zloga. Jednako mrze, kao i pobijeđeni sotonisti 91. Ovi koji su trenutno na vlasti, nemaju ni trunčice ljudskosti, niti bilo kakovog znanja osim grohotne mržnje prema Hrvatskoj, Vukovaru i nama Hrvatima.
Sada, danas, odmah otiđimo do naših crkava i dajmo svoj glas ZA referendum Za Hrvatski Vukovar.
Svi oni koji su protiv, protiv Hrvatske su i zaplesat će u kolu Sotoninih palih Anđela, te im svijetle i lijepe budućnosti ne vidim, jer izabraše Mrak kao i oni koji će šutjeti jer se šutnjom svrstavaju u tminu!
Ponizno i čedno priznajmo da jesmo Hrvati, koji iznad svega i sviju ljube Isusa, prihvaćajući, svatko od nas ponaosob, svoj Križ i Otkupljenje.
Hrvati moji, gledajte u svojoj ženi, suputnici i supatnici našu Gospu. Hrvatice ljubljene, pronađite u svojim muževima zaštitnike i mir svetog Josipa radnika, zaštitnika Hrvatske. Snaga, Sigurnost i Moć je u djetešcu Spasitelju, našoj djeci i djeci djece njihove.
U Vukovaru 18. studeni ljeta Gospodnjeg 2013., okrenusmo leđa Sotoni i njegovim slugama , koji ostadoše zapjenjeni u nemoći svoje srdžbe prema svetoj Hostiji naroda, kojem nikad nisu i neće vladati.
Ova vlast, koja je trenutno zaposjela sve hrvatske institucije, nije od Boga.
Ova je vlast od Zloga.
Zapalimo prvu svijeću Došašća, gledajući u oči svoje najmilije i nastavivši naš put prema Svjetlu, ne osvrčući se „ na vladajuće", koji nam i dušu pokušaše uzeti, zaokružimo ZA.
Jer...
„dok je srca, bit će i Kroacije"

Primjedbe

Popularni postovi