HVALA TI BOŽE, SLOBODAN SMO NAROD


Slika govori više od tisuće riječi!
Hvala Bogu i Blaženoj Djevici Mariji, Kraljici Hrvata, dugotrajni sudski proces generalima i cijeloj Hrvatskoj je završio oslobađajućom presudom po svim točkama za obojicu naših generala. Nema ni govora ni o kakvom zajedničkom "zločinačkom" poduhvatu!!! Danas je zadnji dan veličanstvene vojne akcije Oluja! Hrvatska je konačno slobodna zemlja! Hrvati su konačno slobodan narod!

Ne treba danas gubiti vrijeme na jadnike koji su sudjelovali u popločavanju puta za haašku Kalvariju koju su generali bili prisiljeni proći. Njihova veličina je jednostavno morala biti prokušana i potvrđena osobnom mukom, obiteljskom patnjom, ponižavanjem nacije, e kako bi današnja pobjeda pravde dobila nadvremensku, vječnu dimenziju.

Politizacija presude je nešto iznad čega bi se narod morao znati izdignuti. Neka trče pred Antu sa zrakoplovom Vlade, nek se posipaju pepelom svi koji za to imaju razloga. Tek s odmakom vremena postajat ćemo svjesniji veličine doluke suca Merona, kojemu je Bog prosvijetlio pamet i taknuo srce. Čestitajmo odvjetnicima svi, pa i oni koji su ih nepravedno napadali i izrugivali njihove metode obrane.

Nastavimo moliti. S jednakim žarom s kakvim smo postili i molili, sada ne prestanimo zahvaljivati Bogu!!!
Jer je velik, jer su velika djela Njegova!!! Zahvaljujmo nebeskim zagovornicima blaženim kardinalu Stepincu i papi Ivanu Pavlu II, svima kojima smo se obraćali u svojim molitvama.
Budimo dostojanstveni i u proslavi pobjede pravde. Ostanimo pribrani i u slavlju, s jednakim dostojanstvom s kakvim smo prošle godine dočekali onako strašnu presudu. Ne zaboravimo ni našeg Darija Kordića koji ne prestaje nositi svoj križ u zatvoru Karlau kod Graza. Kad bih bio na mjestu Gotovine i Markača, bila bi to prva adresa na koju bih išao nakon što podijele radost u krugu obitelji. Presuda po kojoj nema udruženog zločinačkog poduhvata mora imati i pravne posljedice na nepravednu presudu D. Kordiću. Nastavimo moliti i za generala Praljka i ostale iz Herceg Bosne. Velika je moć posta i molitve, što je potvrđeno i današnjom oslobađajućom presudom Markaču i Gotovini.

S tom vjerom osnažimo jedni druge, i dan uz drugoga, kao nekad uzdignute glaveje, krenimo u cjelovito ozdravljenje nacije u svakom pogledu. Presložimo karte i kao ponosna nacija pokažimo da smo dostojni svoje slobode!

(ib)
Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Večernja molitva vlč. Zlatka Suca

ZNANJEM ĆEMO, A NE ORUŽJEM, STVARI PROMIJENITI NABOLJE

Karamarko usporedio Vladu sa zrakoplovom punim putnika, ali bez pilota i posade