BISKUP KOŠIĆ: ČEKAMO PRESUDU IZ HAAGA KAO ŠTO JANJAD ČEKA KLANJE



Biskup Košić: Čekamo presudu iz Haaga kao što janjad čeka klanje
"Trebali bismo dići glas do neba, uzbuniti čitavu zemaljsku kuglu zbog nepravde koja nam se nanosi. Mi međutim stojimo mirno, kao janjad pred klanje, da krvožedni vuci nasrnu i našu, krvlju plaćenu slobodu, razgrabe i rastrgaju svojim oštrim zubima i svojim nepravednim presudama. Ako ima pravde, odustat će ti krojači istine i osloboditi naše generale. Ali, teško je to vjerovati - budući da oni ovako rade: kad ne mogu dokazati "prekomjerno granatiranje" i "udruženi zločinački pothvat", tada traže "alternativne oblike" odgovornosti, želeći dakle po svaku cijenu osuditi nevine!", rekao je sisački biskup Vlado Košić tijekom misnog slavlja u povodu Dana branitelja Grada Siska komentirajući događanja u Haagu odnosno suđenje hrvatskim generalima.
Biskup kaže da je i licemjerno i potpuno nepravedno optužiti čitavu Hrvatsku i to od predsjednika Franje Tuđmana pa do branitelja i generala, da su dio "udruženog zločinačkog pothvata".
"I što se sada događa? Trenutačno svi iščekujemo da se donesu konačne presude tog nazovi-suda umjesto da se čitava Domovina ujedini i uputi jasnu poruku da ne dopuštamo iskrivljavanje istine i da smo svi odlučni braniti naše branitelje", prenosi IKA biskupove riječi tijekom misnog slavlja.
Također naglasio je kako je u sisačko moslavačkoj županiji od komunističkog terora ostalo više do 100 jama i grobnica u kojima leži oko 45 tisuća leševa!

Primjedbe

Popularni postovi