POVELJA ČASTI BRANITELJSKOG PORTALA GOTOVINI I MARKAČU

Knin: Povelje ČASTI generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču! Dodjela povelja ČASTI u 22.30 sati na kninskoj tvrđavi


Povelje časti hrvatskim generalima
Udruga hrvatskih Branitelja Tvrđava Knin i Braniteljski portal dodijeliti će 4-og kolovoza na kninskoj tvrđavi povelje ČASTI dvojici hrvatskih generala.
Dodjela povelja upriličiti će se točno u 22.30 sati na kninskoj tvrđavi,svi ste dobrodošli.
Odlukom predsjedništva udruge Tvrđava i uredništva Braniteljskog portala na sedamnaestu obljetnicu VRO Oluja, na kninskoj tvrđavi biti će dodijeljene povelje ČASTI zapovjednicima hrvatske vojske, generalu Anti Gotovini i generalu Mladenu Markaču, za časno vođenje pobjedničke hrvatske vojske u obrambenom Domovinskom ratu, kao časnim hrvatskim ratnicima koji se nepravedno nalaze u haškom zatvoru.
Braniteljski portal cijelo vrijeme svoga postojanja ustrajno radi na promociji poštenog lika i djela hrvatskih branitelja kao i na zaštiti dostojanstva obrambenog Domovinskog rata i jednako tako svih Domovinskih vrijednosti.
Udruga Tvrđava Knin i Braniteljski portal odaslali su službeni zahtjev svim hrvatskim institucijama za službeno dodijeljivanje povelja ČASTI ali niti vlada RH niti ured predsjednika nisu se službeno očitovali da će njihovi predstavnici nazočiti svečanom uručivanju povela ČASTI hrvatskim generalima, tako da će povelje biti uručene nakon upriličenog službenog svečanog prijema i domjenka kada političari siđu sa kninske tvrđave u 22.30 sati.
Pozivamo sve Vas koji ćete nazočiti svečanom uručivanju povelja ČASTI da dostojanstveno sačekate kraj službenog dijela protokola kada će predstavnici RH sići sa kninske tvrđave i da tek nakon toga slijedi dodjela povelja ČASTI u 22.30 sati..
Na kninskoj tvrđavi će 4-og kolovoza biti upriličen svečani prijem trojice ministara hrvatske vlade i tim činom i službeno započima protokolarni dio proslave sedamnaeste obljetnice Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.
U dobroj vjeri i nadi da će se uručivanjem povelja ČASTI odazvati veliki broj hrvatskih branitelja, za tu prigodu Braniteljski portal i udruga Tvrđava Knin prikazati će i kratki dokumentarni film o radu i djelovanju kako udruge tako i Braniteljskog portala.
Sve one hrvatske domoljube koji se odazovu i dođu na dodjelu povelja ČASTI pozivamo na časno i dostojanstveno držanje,upravo onako kako i priliči trenutku samoga čina.
Braniteljski portal će čin dodjele povelja ČASTI prenositi uživo na svojoj web stranici (www.braniteljski-portal.hr).
Braniteljski portal
Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Večernja molitva vlč. Zlatka Suca

ZNANJEM ĆEMO, A NE ORUŽJEM, STVARI PROMIJENITI NABOLJE

Karamarko usporedio Vladu sa zrakoplovom punim putnika, ali bez pilota i posade