12. i 13. lipnja U ZAGREBU SE ODRŽAVA REGIONALNA KONFERENCIJA ENERGETSKOG SEKTORA

ENERGY ARENA 2012: Regionalna godišnja konferencija energetskog sektora

ENERGY ARENA 2012: Regionalna godišnja konferencija energetskog sektora

Zagreb, 29. svibnja 2012. - "Zadovoljstvo nam je najaviti ovogodišnju regionalnu konferenciju 4. Energetska Arena 2012. koju organiziramo u suradnji sa EBRD-om, a pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva Republike Hrvatske, 12 i 13. lipnja 2012. u Zagrebu, hotel The Regent Esplanade", istaknuli su u današnjem priopćenju ispred Infoarene.

"Ovogodišnja će konferencija biti od posebnog značenja jer će biti predstavljane mnoge novosti u energetskom sektoru vezane za velike investicijske planove Vlade Republike Hrvatske te ćete biti u mogućnosti sagledati potencijale razvoja vlastitog poslovanja i razgovarati s ključnim ljudima energetskog sektora i investitorima u regiji", istaknuli su organizatori.

Konferenciju će otvoriti uvodnim izlaganjem Radimir Čačić, prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Republike Hrvatske te Zsuzsanna Hargitai, direktorica EBRD-a za Hrvatsku i Mađarsku.

"Konferencija će se održavati dva dana: prvi dan će predstaviti teme nafte i plina, a drugi dan teme električne energije i obnovljivih izvora energije. Na konferenciji ćete čuti od vodećih ljudi sektora i investitora promišljanja o razvoju energetike, trendovima, strategijama, utjecaju krize i investicijskim potencijalima", naglasili su organizatori.

Više o konferenciji i samom programu saznajte na www.infoarena.hr.

Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / ENERGO MEDIA SERVIS

Primjedbe

Popularni postovi