MEĐUNARODNA NAGRADA ZA RAZVOJ ODNOSA S JAVNOŠĆU DODIJELJENA PROF. Z. TOMIĆU


Dr. Zoranu Tomiću  međunarodna nagrada za razvoj odnosa s javnošću Dr. Zoranu Tomiću  međunarodna nagrada za razvoj odnosa s javnošću
 0Share
ponedjeljak, 26.ožujka 2012

Dr. Zoranu Tomiću međunarodna nagrada za razvoj odnosa s javnošću


Prof. dr. Zoran Tomić dobitnik je međunarodnog priznanja  "za doprinos i nesebičnu predanost razvoju profesije odnosa s javnošću u Jugoistočnoj Europi".

Na Desetoj konferenciji za odnose s javnošću "PRO.PR Awards" koja je održana  u Mariboru u organizaciji agencije Apriori komunikacije prof. dr. Zoran Tomić sa Sveučilišta u Mostaru dobio je međunarodnu nagradu  "za doprinos i nesebičnu predanost razvoju profesije odnosa s javnošću u Jugoistočnoj Europi".

Dodjeljujući nagradu dr. Tomiću, kao jednom od vodećih znanstvenika na području odnosa s javnošću u regiji, organizatori su posebno istaknuli rad sa studentima i afirmaciju odnosa s javnošću na sveučilišnoj razini.

Ovogodišnja konferencija PRO.PR okupila je više od 180 sudionika, iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Austrije, Kosova, a  organizirano je 18 predavanja različitih istaknutih ​stručnjaka sa područja odnosa s javnošću, upravljanja komunikacijama, marketinga i medija.

D.N.

Primjedbe

Popularni postovi