JOŠ JEDAN SABOR KOJI NIJE DONIO NIŠTA NOVA

Održan Sabor HSP-a Ante Starčević: Ruža Tomašić i dalje predsjednica

Ruža Tomašić ponovno je izabrana za predsjednicu Hrvatske stranke prava - dr. Ante Starčević. Na drugom saboru stranke u Zagrebu nije imala protukandidata. Tomašić je najavila nastavak pravaške politike, vraćanje dostojanstva hrvatskom čovjeku te okupljanje srodnih stranaka pod, kaže, pravaškim kišobranom.
Ruža Tomašić

Na saboru je sudjelovalo 1200 izaslanika iz svih 20 županija, Grada Zagreba, BiH i iseljeništva. Ondje su bili i predstavnici drugih stranaka, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te sindikata.

Jedna od najmlađih političkih opcija u Hrvatskoj, nakon dobivanja parlamentarnog statusa u Saboru, stekla je legitimitet i legalitet da nastavi provoditi svoj politički projekt Pravaški kišobran, smatraju u HSP-u dr. Ante Starčević.

Riječ je o okupljanju i ujedinjenju svih onih koji pripadaju starčevićansko-pravaškom i demokršćanskom svjetonazoru kako bi osnaženi izašli na lokalne izbore i ostvarili izborni rezultat kakav zaslužuje najstariji i jedini izvorno hrvatski politički svjetonazor, priopćeno je iz stranke.


M.B.

Primjedbe

Popularni postovi