IZASLANICI STIŽU IZ CIJELE NJEMAČKE - ALI JADRANKA NE STIŽE

17.03.2012. | 08:42

Kosorica se uplašila Karamarka i ne ide u Frankfurt

Iako je domaćinima i organizatorima Kordinaciji HDZ- srednje Njemačke najavila dolazak u velegrad na Majni gdje se trebala susresti za članovima Kordinacije koja okuplja nekoliko hadezeovih ogranaka u 3. njemačke pokrajine: Hessen, Rheiland-Pfalz, Saarland, nažalost predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor neočekivano je u posljednji trenutak otkazala svoj subotnji dolazak u Frankfurt.

Tako je još uvijek aktualna predsjednica svih HDZ-ovaca izbjegla izborni dvoboj u dijaspori koji je ovih dana postao glavna teme među hrvatskim iseljeništvom u Njemačkoj.

Smiren, odmjeren i vrlo konkretan Tomislav Karamarko se previše ne osvrće na Jadranku Kosor i njezin nedolazak na frankfurtski dvoboj s čime je jako razočarala hadezeovce u Njemačkoj.

- U petak  je našeg predsjednika Krunu Šimovića nazvao glavni tajnik stranke Branko Bačić i otkazao dolazak predsjednice Kosor. Ostali smo jednostavno zatečeni ovakvim postupkom predsjednice HDZ-a i ne možemo vjerovati što se je to dogodilo da njezin dolazak u Frankfurt među naše HDZ-ove kordinacije iz cijele Njemačke bude otkazan u zadnji trenutak. To je zaista nevjerovatno! Jednostavno ostavljeni smo na milost i nemilost i ne znamo kako to sada objasniti članovima hadezeovih kordinacija, koji na susret subotnji susret s predsjednicom Jadrankom Kosor stižu iz cijele Njmeačke, što je bilo dogovoreno još prije - kaže nam Franjo Akmađa, tajnik HDZ-a Srednje Njemačke, najavljujući kako će se uz Tomislava Karamarka među hadezeovcima iz cijele Njemačke naći i još jedan predsjednički kandidat HDZ-a na slijedećim izborima, dr. Domagoj Milošević, kojemu je očito stalo da se što kvalitetnije predstavi iseljeništvu i ograncima HDZ-a u Njemačkoj.

Iz izvora bliskog HDZ-u kažu kako se Jadranka Kosor na jedan način uplašila frankfurtskog susreta sa Tomislavom Karamarkom. Što joj je to bilo neugodno, teško je zaključiti...
Zoran Paškov

Primjedbe

Popularni postovi