PARADOKSI TZV. KAMPANJE ZA EU - DODIK I GOTOVINA NA ISTOJ STRANI


GENERAL Ante Gotovina danas je iz Haaga poslao poruku hrvatskoj javnosti preko svojih odvjetnika. Poruku prenosimo u cijelosti:

"Pozivam sve građanke i građane Republike Hrvatske da izađu u nedjelju, 22 siječnja 2012. godine na referendum i da glasuju po svojoj savijesti.

Ovim putem želim iznijeti da ću ja sutra u Haagu glasati za ulazak Hrvatske u Europsku uniju - gdje Hrvatska civilizacijski i povijesno pripada, a referendumom se to samo formalno potvrđuje. Hrvatskoj je mjesto u Europskoj uniji".
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
M. DODIK POZIVA HRVATE DA GLASUJU ZA EU:)

"SVE ONE kojima moje mišljenje nešto znači pozivam da na referendumu glasuju za pristupanje Hrvatske EU-u", izjavio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik na konferenciji za novinare održanoj u Banjoj Luci.

Dodik je istaknuo kako je za BiH i RS važno da Hrvatska uđe u EU.

Na konferenciji je potvrdio i da se ukupno stanje u BiH pogoršava, pa je tako kazao da je uspostava Vijeća ministara BiH koja je dogovorena 28. prosinca prošle godine sada dovedena u pitanje jer su u entitetu kojemu je na čelu nezadovoljni radom Suda i Tužiteljstva BiH te odlučno traže ukidanje tih pravosudnih tijela.

Dodik će, kazao je, i osobno inzistirati na ukidanju državnog suda i tužiteljstva, te je ponovno zaprijetio referendumom ako se tom zahtjevu iz RS-a ne udovolji.-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

E, SAD MIRNE SAVJESTI MOGU GLASOVATI PROTIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Primjedbe

Popularni postovi