KARAMARKO - PRVI I VJEROJATNO JEDINI OZBILJAN PROTUKANDIDAT JADRANKI KOSOR

Uoči službene objave svoje kandidature - Tomislav Karamarko je  ekskluzivno za RTL Danas pismeno potvrdio da će biti kandidat za šefa najjače oporbene stranke.

"Čvrsto sam uvjeren da HDZ ima unutarnju snagu da provede demokratske promjene. To dokazuje i sama rasprava koja se trenutno vodi u javnosti, a iz koje se nameće zaključak da će na unutarstranačkim izborima biti više kandidata. HDZ treba promjene koje će stranku promovirati u modernu europsku i demokršćansku stranku s jasno definiranim ciljevima i politikom. Ja jesam potencijalni kandidat takvog HDZ-a", stoji u dopisu Tomislava Karamarka RTL-u.

Do sada se jedino Jadranka Kosor službeno kandidirala, a uključivanje u utrku stidljivo najavljuju i Darko Milinović te Domagoj Ivan Milošević.
Karamarko kao jedan od osnivača stranke koji se u nju ponovno učlanio pred prošlogodišnje izbore otkriva i za kakav će se HDZ boriti.

"HDZ treba promjene koje će stranku promovirati u modernu europsku i demokršćansku stranku s jasno definiranim ciljevima i politikom. Ja jesam potencijalni kandidat takvog HDZ-a", rekao je Karamarko.
Autor: RTL

Primjedbe

Popularni postovi