HUB VAS POZIVA U SPLIT ZA STEPINČEVO

Postovani i dragi,

obavjestavam vas kako nasa Hrvatska udruga Benedikt organizira, u povodu spomendana blaženog Alojzija Stepinca, 10. veljače 2012., petak, u 18 sati u sjemenisnoj kapeli u Splitu svetu misu, za sve zainteresirane gradjane nasega grada i okolice, a po zavrsetku svete mise u sjemenisnoj knjiznici ce se odrzati tematski skup s dva predavanja na temu lika i djela blazenoga Alojzija Stepinca (http://www.facebook.com/events/319040051471390/). U privitku vam dostavljam detaljniji tekst najave navedenog obiljezavanje spomendana blazenoga Alojzija Stepinca te vas molim da na isto pozovete clanove svoje obitelji, prijatelje i kolege.

Obavjestavam vas, i molim sve koji su u mogucnosti, kako u cetvrtak od 10 sati na porti sjemenista mozete uzeti plakat/plakate za nasu tribinu "Stanje u energetici Republike Hrvatske i kako dalje?" (http://www.facebook.com/events/284948788227158/) te ga zalijepiti na onom mjestu gdje znate da ce ga vidjeti znacajan broj ljudi.

Jos jednom pozivam sve vas koji imate otvoren svoj facebook profil da na nase dogadjaje pozovete svoje fb prijatelje iz Splita i okolice i da dogadjaje podijelite na svojim profilima kako bi sto vise ljudi culo za dogadjaje koje organizira nasa udruga.

Hvala vam na razumijevanju i vidimo se.

Srdacan pozdrav uz Bozji blagoslov,

Vide Popovic

Primjedbe

Popularni postovi