GLAS DR. RUŽICE ĆAVAR PROTIV ULASKA U EU


Za društvo EU je, pored svega materijalnog (banaka, medija, Hrvatskog telekoma, Plive, INE, ZERP-a, granica, osiguravajućeg društva "Croatia", Hrvatske poštanske banke itd.), plaćena i najviša nemoralna cijena, a to je sloboda nedužnih i najzaslužnijih hrvatskih sinova, naših generala Ante Gotovine, Mladena Markača, Ivana Čermaka, Branimira Glavaša, Slobodana Praljka i Milivoja Petkovića, te visokih političkih dužnosnika Herceg-Bosne Darija Kordića, Jadranka Prlića, Brune Stojića, Berislava Pušića i Valentina Ćorića, a posebno životi časnih i ponosnih hrvatskih generala Janka Bobetka i Đure Brodarca, te sloboda tolikih drugih nedužnih časnika obrambene Hrvatske vojske i drugih hrvatskih branitelja u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, dok za zločine nad hrvatskim narodom i hrvatskom zemljom gotovo nitko ne odgovara, jer su, po nalogu EU i drugih moćnika svijeta, amnestirani i abolirani za zločine agresora, tako da neki, poput dr. Vojislava Stanimirovića, sjede i postavljaju zahtjeve i u Hrvatskome saboru.

U to društvo nas guraju nazovi hrvatski političari, koji su nam prevarama i manipulacijama demokracije nametnuti od 3. siječnja 2000. godine nadalje i koji su uvijek bili protiv Hrvatske, poput Ivice Račana, kojem je samostalna Hrvatska "opasna namjera", Ive Josipovića, koji se ispričava u BiH zbog politike Republike Hrvatske i slavi zločinačku republiku Milorada Dodika i Borisa Tadića, Zorana Milanovića, takozvanog premijera Republike Hrvatske, kojem je zločinac Tito važniji od prvog hrvatskog Predsjednika dr. Franje Tuđmana, i koji ne priznaje moćne hrvatske države hrvatskih knezova i kraljeva, te pravni kontinuitet hrvatske države u zlokobnim povijesnim unijama, sve do katastrofalne 1918. godine, kao ni obnovljenu hrvatsku državu 1941. godine, sa tragičnim posljedicama, i kaže, na sjednici Hrvatskoga sabora, 19. siječnja 2012. godine, da nikada nismo imali svoju državu, nego samo ovu od 1991. godine, pa nam valjda ni ne treba, te je hoće uništiti u EU, kriminalca koji je sve izvarao i prometnog ubojice Radimira Čačića, te Vesne Pusić, takozvane ministrice vanjskih poslova, četničkoga korijena Grge Anđelinovića, koji je kao načelnik zagrebačke policije naredio pucanje, 5. prosinca 1918. godine, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, na državotvorne domobrane i civile, prosvjednike protiv ujedinjenja Hrvatske sa Srbijom, kada je bilo ubijeno 17 vojnika i civila, među kojima i jedan dječak od 15 godina, i koja optužuje Republiku Hrvatsku za agresiju na BiH, te koja radi prijateljstva sa Srbijom želi povući hrvatsku tužbu za agresiju i genocid pred Međunarodnim sudom pravde u Haagu i ukinuti Zakon o ništetnosti srbijanskih agresorskih optužnica protiv hrvatskih branitelja na teritoriju Republike Hrvatske.
Ti, takozvani naši na vlasti, koji su nas doveli do ruba provalije, proglasili hrvatski narod maloumnim, kojem treba skrbnik - Europska unija, i žrtvuju našu suverenu i samostalnu hrvatsku državu, za koju smo kroz stoljeća, a posebno u Drugom svjetskom ratu i u nedavnom Domovinskom ratu položili tolike žrtve, sada nas baš oni nagovaraju, lažima i zastrašivanjima, da na referendumu, u nedjelju, 22. siječnja 2012. godine, glasujemo za nemoralnu kaljužu i ekonomski raspadajuću Europsku uniju, u kojoj ništa bitno samostalno nećemo odlučivati, kako bi nas strovalili u provaliju u kojoj ćemo ostati ne samo bez naše samostalne države, nego, kao katolički i ponosan narod, i definitivno nestati.
Stoga, Hrvatice i Hrvati, ne izdajmo naše žrtve za samostalnost i slobodu! Ne izdajmo poginule i invalidne sinove i kćeri hrvatskoga naroda! Ne izdajmo svoju samostalnu i suverenu državu, Republiku Hrvatsku! Ne izdajmo svoj ponos i dostojanstvo! Ne prihvatimo dragovoljno svoje ropstvo i najgore ropstvo svojih potomaka! Na referendumu u nedjelju, 22. siječnja 2012. godine, zaokružimo "NE" za Europsku uniju.

Dr. Ružica Ćavar,
predsjednica Hrvatskog pokreta za život i obitelj i
članica Predsjedništva Hrvatskog žrtvoslovnog društva

Primjedbe

Popularni postovi