abhloggo

Hrvatski branitelji su dokazali svoju odanost i ljubav prema domovini hrvatskoj kad je to bilo najpotrebnije. Hrvati u Domovini i izvan Domovine su svojim zalagenjem, organizacijom i pomoći pomagali uspostavu suverene, samostalne i neovisne Hrvatske zajedno sa nama koji smo na bojištu bili spremni dati život za Domovinu. Danas, dvadeset godina kasnije to zajedništvo, taj savez hrvata u domovini i izvan nje još je potrebniji.


Braćo i sestre, Hrvatice i Hrvati , Domovina Hrvatska Vas zove da zajedno sa njenim naodanijim sinovima i kćerima još jednom odlučimo o sudbini i budućnosti Hrvata i Hrvatske.


Mi, hrvatski branitelji smo stvorili političku stranku, Akciju za Bolju Hrvatsku, stvorili smo je kao sredstvo i oružje, oružje očuvanja 13. Stoljeća hrvatske povijesti, kao oruđe kojim želimo očuvati stečevine domovinskog rata.


Ovi izbori su povijesni trenutak koji je po mnogočemu identičan stvaranju Hrvatske države devedesetih. Opet isti Hrvati, Hrvati koji njeguju hrvatsko biće, Hrvati koji nisu zatrovani komunističkom, podložničkom i izdajničkom ideologijom stavljaju sebe na raspolaganje Domovini.


Kažu da nas je malo, mi im odgovaramo „Dragi Bog je dao da nas uvijek ima taman onoliko koliko treba da sačuvamo Hrvatsku Domovinu i Hrvatski narod“.


Ako želite Bolje Hrvatskoj stavit ćete se na raspolaganje ponajboljim hrvatskim sinovima i kćerima da obranimo Hrvatsku Domovinu od bjelosvjetskih osvajača i domaćih izdajnika.

Pozivamo Vas da zajedno sa nama u zajedništvu kroz Akciju SAVEZA ZA HRVATSKU učinimo sve da predstojećim izborima i referendumu Hrvatska ostane samostalna, neovisna i u rukama Hrvata.


Tu zadaću mogu ostvariti samo hrvatski branitelji koji su posljednji stup obrane neovisnosti Domovine, to možemo ostvariti samo ZAJEDNO SA VAMA.

Danas je branitelj svaki hrvatski građanin u domovinskoj i izvandomovinskoj Hrvatskoj, koji želi obraniti samostalnost, neovisnost i opstojnost hrvatske države, njena dobra, ljepote i dostojanstven život hrvatskog čovjeka. Budite i Vi branitelji Domovine.

ČESTITAMO VAM DAN NEOVISNOSTI!


Nemojmo dopustiti da ovaj dan neovisnosti bude posljednji.


Nitko Domovinu ne može voljeti više od onih koji su spremni dati život za nju, a Hrvatska je iznad svega samo Bog je od nje veći i hrvatski narod prječi.

AKCIJA ZA BOLJU HRVATSKU

Primjedbe

Popularni postovi