ABH U SRIJEDU OSVAJA ZADAR

“Akcija za bolju Hrvatsku” program predstavlja u Zadru

24.10.2011
Zadar

Inicijativni odbor za osnivanje podružnice ''Akcija za bolju Hrvatsku'' u IX. Izbornoj jedinici najavljuje predstavljanje stranke u srijedu, 26. listopada, u MO Jazine I. s početkom u 16 sati.


Očekuje se dolazak predsjednika stranke generala Željka Sačića i užeg rukovodstva stranke.

Na političkoj sceni grad Zadar slovi za posljedni bastion HDZ-a, dok sa druge strane sva parlamentarna oporba kao i nove stranke isčekuju političko čudo na predstojećim parlamentarnim izborima.

Predstojeći izbori presudni su za Hrvatsku i Hrvatske građane u svakom pogledu.

Hoće li političke opcije koje godinama dokazuju nemoć i ne znanje u provođenju obećavanih promijena uspjeti uvjeriti Narod da im još jednom, nakon svih lažnih obećanja i demonstracije nemoći, iskaže povijerenje ?

Hoće li Narod kazniti ili nagraditi rasprodaju državnog blaga i nacionalnih vrijednosti te opću amoralnost i sve jasnije poltronstvo ?

ABH svojim programom jasno i ne dvosmisleno poručuje svima: Za Hrvatsku sve, Hrvatsku nizašto ! Sve ono za što smo se borili i i sačuvali ne smije i ne može nestati u nespretnim političkim manipulacijama, poručio je Inicijativni odbor Zadra , kojega potpisuju Arsen Pirc, Bruno Zorić, Dario Tikulin, Ivo Markulin, Josip Bauk, Mladenka Franković, i Radoslav Perica.

autor: ezadar.hr

Primjedbe

Popularni postovi