H-list br. 2., 16. 06. 2011., POTRAŽITE NAS NA STRANICAMA H-RAST.HR

H-rast Hrvatski Rast

Dragi Hrastovi prijatelji!
Pred vama je drugi broj Hrastova elektroničkoga lista - H-lista.
Hvala svima koji su se javili nakon izlaska prvoga broja. Sve su poruke bile vrlo ohrabrujuće!
Nadajući se da ni ovaj broj ne će biti ništa manje zanimljiv, donosimo vam najvažnije događaje u proteka dva tjedna i najavljujemo događaje koji će se dogoditi.
 Doviđenja, Sveti Oče!
Dolazak pape Benedikta XVI., u ovim našim teškim trenucima, ne samo novčanim nego i duhovnim, donio je našemu narodu novu nadu. Savjest, radost, obitelj, vjera i otvorenost životu sažetak su poruka Svetoga Oca Hrvatskom narodu i cijelom svijetu. „Od samih početaka, vaš narod pripada Europi te joj, na poseban način, daje doprinos u duhovnim i moralnim vrijednostima...“  riječi su koje je Sveti Otac u zračnoj luci izgovorio nama, ali i zemljama članicama Europske unije. opširnije
 
Doviđenja, Sveti Oče!
 Zajedno!
U prošlomu smo Vas broju izvijestili o razgovorima koje Hrast vodi sa strankama srodnih svjetonazorskih i vrijednosnih polazišta.
Rado Vas izvješćujemo da je postignut dogovoren zajednički izlazak na parlamentarne izbore s jednima od njih - Hrvatskom strankom prava - dr. Ante Starčević! Hrast vjeruje da samo zajedno možemo doprinijeti da se u Hrvatskoj promijeni politička kultura na bolje. opširnije
 
H-rast_logoHSP AS_logo
 Pokret!
Hrastova je snaga u zajedništvu, koje nema ograničenja u broju skupina koje se mogu pridružiti pokretu. Osim postojeće stranke, poznatih pojedinaca, udruga i građanskih ustanova, pokretu se uskoro pridružuje i nekoliko novih udruga! Više o širenju Hrasta pratite na našoj stranici.
 
H-rast zastava
 U medijima
Hrast sve češće susrećemo u medijima! Od mjesnih novina i portala, koji već neko vrijeme izvješćuju o radu Hrasta, do Večernjega i Jutarnjega lista, koji pišu o okupljanju oko Hrasta. Pratite kako mediji prate rad Hrasta ovdje.
 
U medijima
 Predstavljanja
Od prošloga broja, Hrast se predstavio javnosti u Zadra, na predavanjima u Splitu, Velikoj Gorici i Slavonskome Brodu! Kako je bilo, pogledajte ovdje,  a najave budućih događaja  ovdje.

volonteri H-rasta
 Konkretno - pravo na život!
S vremena na vrijeme u javnosti zaživi rasprava oko pitanja pobačaja. Ovoga je puta neposredni povod bio poziv msgr. Valtera Župana, upućen na 1. nacionalnom danu hrvatskih  katoličkih obitelji na Hipodromu, da se promijeni zakon koji dozvoljava ubojstvo nerođenih. Unatoč činjenici da su u Hrvatskoj godinama na vlasti stranke koje se nazivaju "demokšćanskima" i koje u teoriji ističu da se zalažu za "zaštitu života od začeća do prirodne smrti", u našim se bolnicama i dalje na tisuće žena godišnje ranjava pobačajem i tisućama djece nasilno se prekine život.
Hrvatski rast pitanje dostojanstva ljudi i zaštite njihova života stavlja kao devetu točku svojih vrijednosnih programskih polazišta! Hrast se čvrsto zalaže za zaštitu života majki i njihove djece - rođene i nerođene!
 
nerođeno dijete
 ČPP
I za kraj, donosimo vam informaciju koja bi vam mogla biti od koristi. Ukoliko se nađete u situaciji da želite nekome objasniti nešto vezanu uz Hrast, a ne znate točno kako to formulirati, ili ako želite saznati neku informaciju vezanu uz strukturu Hrasta, načela, predizbore...
posjetite "Često postavljana pitanja" i odgovore na njih. To je dio mrežnih stranica Hrasta u kojima smo na jednom mjestu kratko i jasno dali odgovore na najčešća pitanja. "ČPP" se nalaze pod naslovom "O Hrastu", na prvom mjestu padajućeg izbornika.
Lijepo vas pozdravljamo do sljedećeg javljanja!

 Hrvatski rast - Hrast
 Hrvatski politički pokret
Pratite nas na:
h-rast.hrFacebooktwitterYoutube
Ako više ne želite primati naš H-list, molimo Vas, to nam javite na ovu e-adresu.

Primjedbe

Popularni postovi