I ŽIR POSTADE HRAST

Poštovani članovi i prijatelji Hrasta,

Hrvatski rast - Hrast provodi sljedećeg vikenda javnu akciju u više Hrvatskih gradova. Akcija počinje u subotu ujutro / prije podne u Zaprešiću te još četiri najudaljenija grada: Iloku (istok), Umagu (zapad), Murskom Središću (sjever) i Dubrovniku (jug). Cilj akcije je predstavljanje pokreta na javnim mjestima. Tijekom jutra / prijepodneva volonteri Hrasta dijelit će promidžbene letke u središtima navedenih gradova, zajedničkom šetnjom obići najfrekventija mjesta i održati tiskovne konferencije u isto vrijeme (11,55) u svim navedenim gradovima.

Akcije će se nastaviti i u subotu poslijepodne (Oroslavje, Vukovar, Pazin i Metković) s tiskovnim konferencijama u 17 sati, kao i u nedjelju od 10 do 13 i od 17 do 20 sati te u ponedjeljak od 17 do 20 sati.
Za planiranu nam je akciju potreban što veći broj volontera u svim dijelovima Hrvatske, posebno za sudjelovanje u dijeljenju letaka i animaciji građana. Molimo vas da se pridružite te o akciji obavijestite što više svojih članova / poznanika koji se mogu (u onom dijelu Hrvatske gdje žive, a gdje se provodi akcija), pridružiti i sudjelovati.
Svi koji su voljni volontirati mogu se javiti na našu e-mail adresu (akcija@h-rast.hr) te ostaviti svoje podatke: broj mobitela, mjesto boravka, raspoloživost u navedene dane i eventualne druge želje i napomene. Koordinatori će ih rasporediti po gradovima o čemu će na vrijeme biti obaviješteni.

Srdačan pozdrav,
Ivan Tomljenović
 
Svi koji bi nam se priključili na putu u Dubrovnik, polazak iz Splita je u 06 00, još ćemo vidjeti busom ili s nekoliko osobnih vozila. Povratak bi bio do 20 00, nakon svraćanja u Metković. O nastavku AKCIJE ćemo vas izvijestiti na sluzbenim stranicama h-rast.hr i na ovom blogu te na svim našim FB grupama.
Koordinatoru X. izborne jedinice se mozete javiti na delminium1@gmail.com te na brojeve mobitela: 099 33 00 155, 095 594 7959 

Primjedbe

Popularni postovi