PRESUDA GENERALIMA ODREĐUJE GEOPOLITIČKU BUDUĆNOST HRVATSKE

Presuda generalima ANTI GOTOVINI, MLADENU MARKAČU i IVANU ČERMAKU - geopolitičko obilježje budućnosti Hrvatske ...

ante_gotovinaPresuda generalima ANTI GOTOVINI, MLADENU MARKAČU i IVANU ČERMAKU - geopolitičko obilježavanje budućnosti Hrvatske... 


Ovih dana Hrvatska vlada, oporba i javnost su u iščekivanju presude koja će bitno i svekoliko utjecati na budućnost Hrvatske, kako na unutarnjem tako i na vanjsko-političkom polju. Dok različiti mediji obavljaju i ankete o ishodu presude, brojne braniteljske udruge zauzimaju razno-razna stajališta, pa čak organiziraju i prosvjede. Dok Vlada pokušava dio braniteljskih udruga vezati oko sebe, svjetski i globalni moćnici su posredstvom haškog tribunala već donijeli PRESUDU.
Hrvatskoj javnosti ishod presude je još nepoznat, no znakovito je da već odvjetnici obrane optuženih generala prozivaju strane obavještajne službe, (ponajprije englesku), i Vojno-obavještajnu službu Hrvatske za podmetanja i otvoreno potpomaganje jedne strane u postupku - haškog tužiteljstva, te još znakovitije da Premijerka sa resornim ministrima saziva i doziva u pomoć neke "sebi odane" čelnike braniteljskih udruga.
Obzirom da je hrvatski narod podložan brzom zaboravu, svakako je za podsjetiti na glavne aktere koji su proklamirali prihvaćanje nadležnosti haškog tribunala nad oslobodilačkim vojno-redastvenim operacijama Hrvatske vojske "Bljesak" i "Oluja'95" te protuzakonito, protuustavno i podaničko izručivanje svih zatraženih i nezatraženih dokumenata iz Domovinskog rata.
granic_rados racan_ivanisevic

seks_mesic
( Vladimir Šeks  i  Stjepan Mesić )
Svjedočili smo izdajničko-podaničkoj ulozi hrvatskih vlastodržaca u međunarodnoj operaciji "Lociranja, identificiranja, uhićenja i transferiranja" generala Gotovine, koji je među istinskim hrvatskim braniteljima postao SIMBOL RATNIKA DOMOVINSKOG RATA. U toj operaciji hrvatskim podaničkim vlastodršcima i obavještajno-sigurnosnim službama obilato su pomagale engleske obavještajne službe, čiji su političko-diplomatski lobistički krugovi iznimno bliski srpskim. Tako je naš general Gotovina bio progonjen, izdan i izručen ponajprije od hrvatske političke elite, Vlade, Sabora, koji su u njegovo ime nastupali na političkim predizbornim skupovima, ali i od dojučerašnjih suboraca iz Domovine za koju je bio spreman život dati. 
sanader_kosor_gotovina 
kosor_mesic_bajic
Dok Hrvatska sa zebnjom iščekuje PRESUDU, ponovno nas isti vlastodršci i njihovi nasljednici uvjeravaju kako tu PRESUDU trebamo primiti DOSTOJANSTVENO! Koje li ironije u tim političkim pamfletima aktualnih vlastodržaca, koji istodobno političkom trgovinom Srbima u Hrvatskoj jamče i daju zastupnička mjesta i status NARODA, zbog kojega se i vodio Domovinski rat. 
yusipovic_bajic
Nakon PRESUDE koja će u velikoj mjeri odrediti i noviju Hrvatsku povijest, ali i budućnost u EU i/ili u BU, uslijedit će procesi hrvatskim braniteljima na hrvatskim sudovima, na kojima će se dalje provoditi i prenositi PravDA iz haškog tribunala. Samo ovaj put sami ćemo si "vaditi utrobu" pod dirigentskom palicom EU i BU birokrata, uz nesebičnu financijsku potporu Soroševih poslušnika, (Ivan Zvonimir Čičak, Vesna Teršelić, Zoran Pusić, Srđan Dvornik ...), koji su već pripremili teren u Hrvatskoj za suđenja koja će uslijediti. Tko je slijedeći optuženik pred hrvatskim sudovima: Vladimir Šeks, Ivan Vekić, general Đuro Dečak, general Željko Sačić ... !?

Primjedbe

Popularni postovi