UDBAŠKA KAMARILA NA POLITIČKOM PROCESU U SPLITU

politicki_proces
Skandalozno - UDBAŠKA "ELITA" SVJEDOČILA NA SUDU U SPLITU... 
Nedavno je na Županijskom sudu u Splitu u svojstvu SVJEDOKA OPTUŽBE svjedočila sva udbaška "elita" nekadašnjih "jugoslovenskih" tajnih službi, MANOLIĆ, PERKOVIĆ, MUSTAČ.... To "okupljanje" nekad vodećih dužnosnika Udbe u svojstvu svjedoka optužbe protiv Bože Vukušića, doživljeno je kao "zbijanje redova" i "demnstracija moći" ako su im ciljevi i interesi zajednički, a ovdje se radi o optužbi za otmicu Blagoja Zelića, nekadašnjeg šefa splitske Udbe za emigraciju, inače obiteljskog prijatelja glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića.
perkovic_manolic
( Josip Perković i Josip Manolić )
                                                                                   
mustac_deveric
( Zdravko Mustać i Mišo Deverić )
Obzirom da su za pripadnicima ove "udbaške elite" neke europske zemlje raspisale tjeralice zbog ubojstava hrvatskih političkih emigranata, a isti se nisu odazvali ni saslušanjima tijekom tih istraga, pravdajući se zdravstvenim razlozima, zanimljivo je kako su zdravstveno sposobni bili pohrliti svjedočiti na Sud u Split.
Hoće li Hrvatska napokon uskladiti svoje zakonodavstvo i postupiti po već usvojenom institutu Europskog uhidbenog naloga te članove "udbaške elite" izručiti europskim državama koje ih traže zbog najtežih kaznenih djela?

Primjedbe

Popularni postovi