FILM ZA TRI MJESECA PREDSTAVLJANJA VIDJELO VIŠE OD 50.000 LJUDI

Nakon što je nedavno, uz ovacije okupljenog mnoštva, prikazan u Širokome Brijegu i Tomislavgradu, dugometražni dokumentarni film "Prijateljstvo - nitima božjim povezano. Priča o Ivanu Puljiću," redatelja Jakova Sedlara, nastavlja svojevrsnu turneju po Hercegovini. 
Film o poznatom glazbeniku, inače jednom od najbližih suradnika velečasnoga Zlatka Sudca, i njihovom iskrenom dugogodišnjem prijateljstvu, prikazan je u Gradskoj sportskoj dvorani Ljubuški pred više od dvije i pol tisuće ljudi. Dan kasnije, u petak 22. listopada, projekcija u dvorani "Bijeli brijeg" u Mostaru okupila je oko 4.000 oduševljenih gledatelja! 
Tom su se prilikom nazočnima obratili redatelj Jakov Sedlar, odvjetnik Bosiljko Mišetić te don Vinko Puljić, brat glazbenika i teologa Ivana Puljića. Osobne i snažne riječi velečasnog Zlatka o životu, ljubavi, opraštanju, obitelji i prijateljstvu svi su okupljeni čekali s nestrpljenjem. I ova prekrasna večer, za čiju su se organizaciju u Mostaru pobrinuli lokalna HVIDR-a, MostArt film i Običan radio, završila je - kako drugačije nego - zajedničkom pjesmom. Radosna izvedba "Hercegovine" i "Krista na žalu" cijelu je dvoranu podigla na noge.
Film "Prijateljstvo - nitima božjim povezano...", koji je nastao u produkciji našega portalawww.velecasnisudac.com i Coppola Productiona, od srpnja do sinoć u raznim je hrvatskim krajevima vidjelo preko 50.000 gledatelja, što ga ubraja među najgledanije hrvatske filmove ove godine!

Primjedbe

Popularni postovi