Predstavljanja knjige Bože Vukušića “Hrvatsko revolucionarno bratstvo – Rat prije rata”, u iseljenoj i domovinskoj Hrvatskoj

Knjiga Bože Vukušića “Hrvatsko revolucionarno bratstvo – Rat prije rata”, našla se na meti kritičara i prije nego se pojavila u javnosti. Iz razgovora s Vukušićem doznali smo da će ova zanimljiva knjiga u narednih nekoliko dana biti predstavljena u Austriji, i to:
- 25. rujna 2010., od 19.oo sati, u sklopu godišnje proslave Hrvatske katoličke misije uInnsbrucku , u “Vereinheimu Arzl – Schusterbergweg”
- 26. rujna 2010., u 17.oo sati, u prostorijama Hrvatske katoličke zajednice /misije/ u Stuttgartu, Heusteigstr. 18
- 28. rujna 2010., , u 19,3o sati, u prostorijama Hrvatske katoličke misije u Münchenu, Schwanthalerstr. 96-98
- 3. listopada 2010., u 12.oo sati, u župnoj dvorani Hrvatske katoličke misije u Beču, Schulhof 1
U pripremi su, također, predstavljanja  u svim ostalim većim zapadno-europskim gradovima:Berlinu, Frankfurtu, Stockholmu, Göteborgu, Parizu, Nici, Salzburgu, Grazu, Mariboru,ističe autor, naglašavajući kako s osobitom pozornošću prati pripreme za predstavljanje ove knjige u Australiji.
Prema njegovim riječima, ova će zanimljiva knjiga od 12. do 21. studenoga 2010. biti predstavljena u svim većim australskim gradovima - Sydneyu, Melbourneu, Canberri, Perthu, Geelongu, Adeleidu i Brisbanu
Naravno, neće ostati prikraćena niti Hrvati u Domovini. 
U tijeku su pripreme za predstavljanja knjiga u Hrvatskoj, i to u Splitu, Osijeku, Vukovaru, Rijeci, Pazinu, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, kao i u Bosni i Hercegovini – u Sarajevu, Bihaću, Mostaru, Ljubuškom, Grudama itd…, kazao je Bože Vukušić u izjavi za HRsvijet.

HRsvijet

Primjedbe

Popularni postovi