I U KARLOVCU JE BILO PRETIJESNO

Zlatko Sudac
Dvorana karlovačkog "Zorin doma" bila je premalena kako bi primila sve one koji su sinoć (u nedjelju, 26. rujna) došli pogledati dugometražni dokumentarni film "Prijateljstvo - nitima božjim povezano. Priča o Ivanu Puljiću" redatelja Jakova Sedlara. Karlovčani i njihovi gosti koji, na žalost, nisu uspjeli ući u dvoranu kazališta projekciju su mogli su pratiti na velikom video zidu ispred "Zorin doma".
Nakon što je publika s velikom pažnjom odgledala film o poznatom glazbeniku i jednom od najbližih suradnika i prijatelja velečasnog Zlatka, toplim su pljeskom popratili i sudionike promocije – redatelja Jakova Sedlara, odvjetnika Bosiljka Mišetića i samog Ivana Puljića. Očekivano, opće oduševljenje u dvorani izazvalo je obraćanje velečasnog Zlatka Sudca, koji je i tom prigodom govorio o ljubavi prema Bogu, prijateljstvu, iskušenjima modernoga vremena, čovjeku... Večer s Karlovčanima završila je tradicionalno radosno, zajedničkom pjesmom velečasnog Zlatka, Ivana Puljića i svih nazočnih u dvorani.

Nakon ekskluzivnog prikazivanja na našem portalu www.velecasnisudac.com, ovaj je dokumentarac o neraskidivu prijateljstvu i vjeri u Boga dosad prikazan u Supetru, Splitu, Dubrovniku, Širokome Brijegu, Tomislavgradu, Slavonskome Brodu, Vukovaru, Puli i Karlovcu.

Primjedbe

Popularni postovi